Новините за „Rogue One: История от Междузвездни войни” сигурно вече са ви поникнали да не казваме къде, но този път имаме добра причина да се включим с поредния ъпдейт, включваш нов „снийк-пийк”, част от Disney’s Magical Holiday Celebration, който се проведе преди два дни по ABC, както и поредната порция плакати, които практически ни решават „проблема” с картинката за ревюто.

А споменатата причина е обявяването на старта на предварителните продажби на билетите за първите прожекции. У нас (а и в почти всички други големи държави по света) това ще стане този понеделник, 28 ноември. Ако искате да сте сред първите, видели филма на голям екран, ще трябва да се ориентирате пред касите рано-рано.

И още една добавка преди да пристъпите към рекламните материали. Също като „Междузвездни войни: Силата се пробужда”, „Rogue One: История от Междузвездни войни” ще бъде разпространяван в два варианта – субтитриран и дублиран на български, за да могат максимален брой фенове от всички възрасти да му се насладят подобаващо.

https://www.youtube.com/watch?v=h3rhXOFLfWg

 

rogue_one_a_star_wars_story_ver31_xlg rogue_one_a_star_wars_story_ver30_xlg плакат

„Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: История от Междузвездни войни” („Rogue One: A Star Wars Story”) е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен, Уоруик Дейвис, Джими Смитс и Алън Тудик.

Филмът идва в кината на 16 декември 2016 на 3D, IMAX 3D и 4DX!

rogue-one-biletite-sa-v-pordajba rogue-one-biletite-sa-v-prodajbva2

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Бахти, чилякът, от третия аймакс постер, кофти е хванат в крачка, обаче роботът го „бози“ да го „пришпори“.

  2. А вие гадове, пак ще го гледате по-рано, нали?

    П.П. преди време попаднах по НВО на дублиран Е7….мадафака, беше ужасно, все едно замръзналото царство в космоса

    1. Викаш гадовете хем по-рано ще го гледат, хем без пари 🙂

  3. Кво се хайпвате по това, като това ще е поредната детска историйка ала основната поредица променена визуално и идейно от тъпите копелета от Дрисни-Дисни… Това не е мрачния филм на Едуардс, както трябваше да бъде – нещо по-различно и по-яко. Не знам защо изобщо го пишат като режисьор, като презаснеха повече от половината материал на ново.Това ще е поредната размита за хлапаци история и нищо повече. Такъв си е стила на Дрисни – за хлапаци, а не да правят сериозна фантастика.
    Но все пак нека се убедим сами на премиерата. Горещо се надявам опасенията ми да са напразни.

    п.п Само като видя заешките зъбки на Фeлисити и ми става оная работа 🙂