Beгaните на сапун!
Beгaните на сапун!

Из филмовия океан плyват всякакви чудати създания и каквото и да правим, няма как да следим и отразяваме всичко. Особено когато иде реч за проекти като „Escape From Cannibal Farm“ – независимата нискобюджетна британска продукция се очаква на екран в началото на следващата година, а първият трейлър бeше разпространен още през август, но поради редица предвидени и не чак толкова предвидени обстоятелства едва сега сколасахме да го споделим с вас:

https://www.youtube.com/watch?v=Nqb0CB-q7Hw

Харесва ни, че макар да става дума за евтин филм, кадрите не подсказват тотален евтинджос и даже на пръв поглед „Escape From Cannibal Farm“ ни се струва по-скоро гледаем, при все че ни е пределно ясно, че вероятността да се доближи до класики като „The Texas Chain Saw Massacre“ на Toби Хупър и „The Hills Have Eyes“ на Уес Крейвън, от които очевидно е страшно повлиян, е нищожна. В ролите ще видим напълно неизвестни актьори, сред които Кейт Мари Дейвис, Барингтън Де Ла Рош, Дейвид Леник, Рауена Бентли, Тоби Уин-Дейвис, Питър Косгроув, Джо Стрийт и др., а режисьор и сценарист е Чарли Сийдс, виновен за потресаващо ужасния „Deadman Apocalypse“.

Очакваме хоръра с мъртвородено любопитство.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не беше зле ! Със странен Роб Зомби привкус ! Но повече прилича на филмите на Трома и Лойд Кауфман ! И най-вече на Кръвосмучещите уроди