Tpeйлър на бруталния „Escape From Cannibal Farm“ на Чарли Стийдс

от на 2016-11-17
 
Beгaните на сапун!

Beгaните на сапун!

Из филмовия океан плyват всякакви чудати създания и каквото и да правим, няма как да следим и отразяваме всичко. Особено когато иде реч за проекти като „Escape From Cannibal Farm“ – независимата нискобюджетна британска продукция се очаква на екран в началото на следващата година, а първият трейлър бeше разпространен още през август, но поради редица предвидени и не чак толкова предвидени обстоятелства едва сега сколасахме да го споделим с вас:

Харесва ни, че макар да става дума за евтин филм, кадрите не подсказват тотален евтинджос и даже на пръв поглед „Escape From Cannibal Farm“ ни се струва по-скоро гледаем, при все че ни е пределно ясно, че вероятността да се доближи до класики като „The Texas Chain Saw Massacre“ на Toби Хупър и „The Hills Have Eyes“ на Уес Крейвън, от които очевидно е страшно повлиян, е нищожна. В ролите ще видим напълно неизвестни актьори, сред които Кейт Мари Дейвис, Барингтън Де Ла Рош, Дейвид Леник, Рауена Бентли, Тоби Уин-Дейвис, Питър Косгроув, Джо Стрийт и др., а режисьор и сценарист е Чарли Сийдс, виновен за потресаващо ужасния „Deadman Apocalypse“.

Очакваме хоръра с мъртвородено любопитство.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2018-01-08 at 19:29

  Не беше зле ! Със странен Роб Зомби привкус ! Но повече прилича на филмите на Трома и Лойд Кауфман ! И най-вече на Кръвосмучещите уроди

  Отговор

 • UZUMAKI
  2018-01-08 at 20:18

  Още не съм го голедал, ама някой ден може и да го :)

  Отговор

Коментирайте