Нов трейлър на „Underworld: Blood Wars” с Кейт Бекинсейл

от на 2016-11-11
 

Накратко, продължава мазохизмът ни по отношение на „Underworld: Blood Wars”. Най-новият епизод от вампирско-върколашката сага „Подземен свят” въобще не ни вълнува, но тъпо и упорито отразяваме почти всички от предизвикващите осезаема (и умствена, и физическа) болка реклами.

Поредният ъпдейт идва под формата на нов трейлър, залагащ на почти равни части история и екшън, без да предлага кой знае какво ново, което вече да не сме виждали в предишните реклами.

Бяхме се заканили само да пуснем трейлъра без да коментираме, но няма как отново да не обърнем внимание на „супер-силите”. Толкова е тъпо това нещо, че просто не можем да го проумеем. Ако някой успее да ни обясни смислено, защо подобно нещо присъства в този филм, ще го черпим.

Режисьор на „Underworld: Blood Wars” е Ана Форестър („Criminal Minds”, „Outlander”), която прави дебюта си на голям екран, а в ролите са Кейт Бекинсейл, Тео Джеймс, Чарлс Данс, Тобаяс Мензис, Лара Пулвър, Джеймс Фоулкнър, Питър Андерсън, Брадли Джеймс, Дейзи Хед, Клементайн Никълсън и други.

Премиерата е 6 януари 2017.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте