Нов трейлър и телевизионни откъси от „Passengers” на Мортен Тилдъм

от на 2016-11-25
 

Приближавайки декември, вече има все повече рекламни материали за филмите, които ще се борят за зрителско внимание в последния месец на 2016. „Passengers” на Мортен Тилдъм има една доста сложна задача – да се пребори с вълната фенове на Star Wars и да си извоюва достойно място в боксофис класацията, тъй като ще се появи на екран само два дни след „Rogue One: История от Междузвездни войни”.

За всички, които не са успели да проследят какво се случва с проекта до момента – един от сценаристите на „Прометей” Джон Спейтс пише оригиналната (нещо рядко срещано в Холивуд напоследък!) фантастична история преди години и след доста размествания в творческия екип, най-накрая начело застава номинираният за Оскар режисьор на „Игра на кодове”, а за главните роли са вербувани все по-„горещия” Крис Прат и една от най-високо платените млади актриси в Холивуд – Дженифър Лорънс. Озаптяваме се да коментираме актьорски качества, като очакваме и от двамата най-доброто в „Passengers”. Защото от видяното до момента се надяваме филмът много да ни хареса, не само защото сме лудо влюбени във всякакви истории, които се развиват в междузвездното пространство, а и защото любовта на двамата красавци може би ще се окаже обречена ала сюжета в „Титаник”, което си е (романтичен) реализъм в космоса.

Вижте един нов, по-кратък и интензивен откъм огнени експлозии трейлър, както и няколко клипа в подкрепа на очакванията за „обреченост”.

 

„Има нещо, което крият от нас…” Двете най-големи млади звезди на актьорския небосклон в момента – Дженифър Лорънс и Крис Прат влизат в ролите на двама пътници (от общо пет хиляди) на луксозен космически кораб, запътил се към далечна колония, които по мистериозни причини са събудени 90 години преди достигането на крайната цел. В техните ръце е единствения шанс за оцеляване на кораба и пътниците му.

Режисьор на „Passengers” е Мортен Тилдъм, сценарист е Джон Спейтс, оператор е вълшебникът Родриго Прието, а в главните роли ще видим Дженифър Лорънс, Крис Прат, Майкъл Шийн, Анди Гарсия, Лорънс Фишбърн и Аурора Перино.

Sony Pictures пускат филма на екран на 21 декември 2016.

passengers-poster passengersnewposterblueshipbig5993

коментари
 
Отговорете »

 
 • penzata
  2016-11-25 at 15:15

  „Gravity Loss“ клипчето има потенциал за нещо зарибено, при все клиширано-заснетото „мяткане у басейна“ в началото.
  Обаче, имайки предвид, какви неща е списвал сценаристчето и по какви други проекти работи, не съм обнадежден за историята и диалозите. Дано режисурата компенсира, по някакъв начин.

  Отговор

 • 2016-11-25 at 15:23

  Обливат ме вълни на безразличие.

  Отговор

 • Gogoto
  2016-12-16 at 09:11

  Първите ревюта вече са налице и очаквано картинката не е розова. Освен красавците на деня няма кой знае какво друго интересно във филма, който „вече сме го гледали“. Очаквах да е нещо слабо, но явно това ми надхвърли очакванията 😀
  Не че няма да докара прилични доходи де, но просто няма шанс срещy Rogue One и Assassin’s Creed и бързо ще се сгромоляса в следващите седмици

  Отговор

Коментирайте