Мат Деймън ще има поява в женския „Ocean’s Eight”

от на 2016-11-17
 

Преди няколко месеца, когато се разбра, че „Бандата на Оушън“ ще има spin-off с женски облик, се започнаха и спекулации относно евентуалната поява на Джордж Клуни, които бързо бяха потушени и се заговори за евентуалната му поява в следващ филм, ако такъв въобще просъществува. Но изглежда, че все пак ще видим мъжко присъствие от оригиналния филм в лицето на Мат Деймън, който в интервю за ET споделя, че героят му – Линъс Колдуел, – ще има камео включване.

Имам малко участие във филма. Не съм го прочел още, но кастът е феноменален и се вълнувам да видя какво ще направят тези жени с историята. Ще бъде забавно.

Припомняме, че Гари Рос („Игрите на глада“) ще режисира, а в главните роли ще влязат Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонам Картър, Минди Калинг и Нора Лъм.

Засега за историята е ясно единствено, че ще се развие около обир по време на Met Ball – ежегодна гала-вечер, посветена на Института към Метрополитън музея за костюми. Как и къде ще се впише в нея Линъс не е известно, но предвид, че в оригиналната трилогия прекарваше повечето си време в опити да впечатли Дани и Ръсти, то не се съмняваме, че тук ролята му поне отчасти ще е на съблазнител.

Снимките на “Ocean’s Eight” текат в момента, а премиерата е насочена за 8 юни, 2018 година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Gogoto
  2016-11-17 at 12:47

  Очаквам с нескрито нетърпение истеричните обвинения в сексизъм и женомразство след като бъде закопан с дислайкове първия трейлър по темата *придърпва си пуканките*

  Отговор

 • d4
  2016-11-17 at 14:15

  Кастът ми изглежда като всичко друго, но не и феноменален. Сандра Бълок, Кейт Бланшет – не ги понасям; Сара Полсън – ок, Риана – wtf, Ан Хатауей – ok, Хелена Бонам Картър – не и за този филм, Минди Калинг и Нора Лъм – нямам идея кои са.

  Отговор

  • 2016-11-17 at 15:21

   За всичко съм съгласен, освен непонасянето на Кейт Бланшет, която е една от великите живи актриси днес :)


  • UZUMAKI
   2016-11-17 at 19:40

   Бълок наистина е непоносима… а тоя филм като нищо ще е новият феми-булшит а-ла „Ловци на духове“.


  • 2016-11-18 at 11:21

   И аз мисля, че ще е кататстрофален, но това не пречи на величието на Кейт Бланшет. 😀


 • penzata
  2016-11-18 at 13:45

  Само Катрин Зита-Джоунс бих гледал у хейст муви. :)

  Кастът не е зле (Бланшет е огромна, Хелена и Сара са изключителни, Ан – „големи цайци“), обаче дестки пъти сме виждали, че голям каст филм не прави, когато им се подават сдъвкани едносрични реплики, ситуирани в банална и стерилна среда.

  Отговор

Коментирайте