Преди няколко месеца, когато се разбра, че „Бандата на Оушън“ ще има spin-off с женски облик, се започнаха и спекулации относно евентуалната поява на Джордж Клуни, които бързо бяха потушени и се заговори за евентуалната му поява в следващ филм, ако такъв въобще просъществува. Но изглежда, че все пак ще видим мъжко присъствие от оригиналния филм в лицето на Мат Деймън, който в интервю за ET споделя, че героят му – Линъс Колдуел, – ще има камео включване.

Имам малко участие във филма. Не съм го прочел още, но кастът е феноменален и се вълнувам да видя какво ще направят тези жени с историята. Ще бъде забавно.

Припомняме, че Гари Рос („Игрите на глада“) ще режисира, а в главните роли ще влязат Сандра Бълок, Кейт Бланшет, Сара Полсън, Риана, Ан Хатауей, Хелена Бонам Картър, Минди Калинг и Нора Лъм.

Засега за историята е ясно единствено, че ще се развие около обир по време на Met Ball – ежегодна гала-вечер, посветена на Института към Метрополитън музея за костюми. Как и къде ще се впише в нея Линъс не е известно, но предвид, че в оригиналната трилогия прекарваше повечето си време в опити да впечатли Дани и Ръсти, то не се съмняваме, че тук ролята му поне отчасти ще е на съблазнител.

Снимките на “Ocean’s Eight” текат в момента, а премиерата е насочена за 8 юни, 2018 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Очаквам с нескрито нетърпение истеричните обвинения в сексизъм и женомразство след като бъде закопан с дислайкове първия трейлър по темата *придърпва си пуканките*

  2. Кастът ми изглежда като всичко друго, но не и феноменален. Сандра Бълок, Кейт Бланшет – не ги понасям; Сара Полсън – ок, Риана – wtf, Ан Хатауей – ok, Хелена Бонам Картър – не и за този филм, Минди Калинг и Нора Лъм – нямам идея кои са.

    1. За всичко съм съгласен, освен непонасянето на Кейт Бланшет, която е една от великите живи актриси днес 🙂

    2. Бълок наистина е непоносима… а тоя филм като нищо ще е новият феми-булшит а-ла „Ловци на духове“.

    3. И аз мисля, че ще е кататстрофален, но това не пречи на величието на Кейт Бланшет. 😀

  3. Само Катрин Зита-Джоунс бих гледал у хейст муви. 🙂

    Кастът не е зле (Бланшет е огромна, Хелена и Сара са изключителни, Ан – „големи цайци“), обаче дестки пъти сме виждали, че голям каст филм не прави, когато им се подават сдъвкани едносрични реплики, ситуирани в банална и стерилна среда.