ТВ спот, плакати и задкулисни снимки от „Rogue One: История от Междузвездни войни”

от на 2016-11-08
 

Последните ни няколко новини, посветени на филмовата вселена „Star Wars”, бяха свързани с предстоящия самостоятелен филм за Хан Соло и все още непотвърдения, но по всяка вероятност неизбежен филм за Оби-Уан Кеноби, но сега отново е време да погледнем към „Rogue One: История от Междузвездни войни” на Гарет Едуардс, чиято премиера е само след месец.

Вече доста неща изписахме за проблемите около продукцията (изразяващи се в сериозни преснимания), както и за по-важните рекламни материали до момента, така че сега директно ще пристъпим към представянето на най-новите ъпдейти. А те включват телевизионен спот, по два броя нови постери и банери, както и поредица доста интересни задкулисни снимки, разкриващи „old school” подхода към заснемането на филма.

ТВ спот

Постери

cwq_bzvxeaevup4 cwq_ccexuauhczm

Банери

cwmam5suaaamb1s

bannerxe

За финал ето и задкулисните снимки:

rogue-one-set-pictures-1 rogue-one-set-pictures-3 rogue-one-set-pictures-4 rogue-one-set-pictures-6 rogue-one-set-pictures-7

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: A Star Wars Story” е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

rogueonestandee-20161108

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2016-11-08 at 12:15

  ей гу, един месец си остана.

  П.П. Х-уинговете ми действат по-дървещо и от светлинните мечове

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-11-08 at 14:19

  Чудя се ще видим ли сл. месец тийзър на осмия епизод. Първите кадри от „Силата се пробужда“ се появиха през ноември 2014 г., ако не греша, та дано скоро пуснат нещо официално.

  Отговор

  • Riddick
   2016-11-08 at 14:24

   Точно, края на ноември беше, ама мисля, че тук ще изчакат да е преди филма.
   А може и онлайн, ден – два по рано, да засилят интереса към сагата…..


  • UZUMAKI
   2016-11-08 at 15:39

   Да, макар че като нищо може да го пуснат чак догодина, за да не си омешат маркетинга с този на „Роуг Уан“.


Коментирайте