Имаше известно напрежение, свързано с непреодолимото желание на феновете да видят колкото се може по-скоро трейлър на очаквания с голямо нетърпение „Пазители на галактиката 2”, и преди време режисьорът Джеймс Гън учтиво помоли да не бъде пресиран по темата. Вчера дебютира първи официален постер, който просто е супер-cool, както му се полага на филм със съответния vibe.

плакат

Групата е на линия, в стилно черно-бяла визия, леко небрежняри, леко претенциозни, без да се забелязва и намек за очакване на нещо съдбоносно или пък на следващата голяма престрелка (носеше се слух, че в този филм ще има най-много смърт на екрана, май че в сравнение с всички други Marvel-филми до момента). А ако случайно не сте забелязали бебето-Грут, самият режисьор обръща внимание на чаровното миниатюрно създание:

И тъй като след първата среща с „Пазителите…” публиката се влюби безпаметно в тях, Гън и Marvel логично решиха да продължат „връзката”. Непосредствено след първия постер на филма се появи и първи „sneak peak”, като отново режисьорът е категоричен:

„Нека да е ясно: този първи поглед не е тийзър-трейлър, това е съвсем отделен откъс, който ще бъде използван в евентуални трейлър/и! Първият трейлър на „Пазители на галактиката 2” ще се появи скоро, но знаем колко феновете жадуват за поглед към филма – затова и подготвихме този специален откъс на #GotGVol2 за вас.”

Enjoy!

Повече от ясно е, че сме „Hooked On A Feeling”. В този кратичък „поглед” присъстват всички елементи, които превърнаха първия филм в тотален хит – екшън, шегичка, скорости и готина музика. Приветстваме чаровното (и вече познато от първия филм) шантаво чувство за хумор на автора-режисьор, което превърна „Пазители на галактиката” във… вселенски хит. Plus we sense those perfect 70’s vibes again – and that’s just fan-tas-tic! Obviously.

„Под звуците на Awesome Mixtape #2, в „Пазители на галактиката 2” продължават приключенията на бандата, които прекрачват нови граници в безбрежния космос. Пазителите трябва да се борят, за да запазят своеобразното си семейство, и същевременно се опитват да разплетат мистерията около истинския произход на Питър Куил. Отколешни врагове се превръщат в съюзници, а любими на феновете герои от класическите комикс-истории се включват, за да помогнат на нашите герои в мисиите им. Кинематографичната вселена на Marvel продължава да се разраства…”

Режисьор и сценарист на „Пазители на Галактиката 2” („Guardians of the Galaxy Vol. 2”) е Джеймс Гън, а в ролите са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Майкъл Рукър, Карън Гилън, Глен Клоуз, Шон Гън, Пом Клементиев, Елизабет Дебики, Крис Съливан, Томи Фланиган, Нейтън Филиън, както и Кърт Ръсел плюс Силвестър Сталоун (най-вероятно като глас).

Премиерата е предвидена за 5 май 2017.

guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-1 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-2 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-19 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-17 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-13 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-9 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-8 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-7 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-6 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-4 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-24 guardians-of-the-galaxy-2-trailer-image-29

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Нямах никакви очаквания от 1-цата, излезе супер. Сега имам сериозни за 2-ката.

    1. Ами по принцип ще видим още от същото, но с различна история. Надявам се все пак Гън да с е справил подобаващо и ако е подходил сериозно към надграждането и развитието на героите ще се получи супер филм. Това, че ще видим още от същото не е проблем на даден филм, щом като е измислен и създаден по оригинален начин, който работи добре на екрана. Проблема идва от друго. Обикновенно с малки изключения продължениета на филмите или след това третите филми са по слаби от първия и съответно по слаби от втория. Според мен това с получава точно заради липсата на надграждането на героите в даден филм и тяхното развитие.

      П.С. Пример за това, което говоря е попредицата на Пришълеца например.
      В първия виждаме нещо, във втория гледаме относително „още от същото“, но героя се надгражда и развива, претърпява развитие, в третия също. Тук и специално освен героя и съществата, тварите, гадовете, ксеноморфите претърпяват същото. Затова всички филми са добри(Изпитвам големи резерви към 4-ката де…).

    2. Наистина не съм комикс нърд и не бях запознат с материята. Отидох на кино и се изкефих на целия филм. Сега обаче очаквам двойката да е още по-силна – да предложи от същото, но и да ъпгрейдне 🙂

      По повод послеписа ти, единствените две неща което се повтарят до някаква степен в 3-те филма, са Сигорни и Зино. За мен и трите филма са 10-ки, независимо кой какво мисли и как ги критикува. И всеки е тотално различен от другите.