The man. The myth. The legend.

Броени дни, след като видяхме първите официални снимки от предстоящото завръщане на Киану Рийвс в ролята на наемния убиец Джон Уик в „John Wick: Chapter 2”, Lionsgate ни предлагат и първия трейлър. Той реално е тийзър и не предлага почти никакви допълнителни подробности за историята, извън това, което вече знаем, а именно, че Джон Уик отново е принуден да „излезе от пенсия”, за да помогне на бивш колега да поеме контрол над сенчеста международна гилдия на убийците. За сметка на това рекламата дава доста добра представа за визията, атмосферата и като цяло за това, което реално можем да очакваме от филма.

Вижте!

Очевидно е, че създателите на филма са си дали доста добра сметка какво направи „Джон Уик” популярен, и тук са заложили на още от същото – gun-porn и много стил. Само дето (вероятно разполагайки с малко повечко пари или предвкусващи по-големи приходи) са разширили леко географията на действието и митологията около тайното общество на убийците и са поизлъскали визията и екшън сцените. Жалко, че актьорският талант на Киану (когото, ако щете вярвайте, харесваме) не се е променил, ама какво да се прави. Добре, че има харизма и камерата го обича, че…

Като цяло, предполагаме, че повечето фенове на „Джон Уик” ще останат доволни от видяното в трейлъра, докато тези, които също като нас, бяха по-скоро безразлични към него, няма да са особено ентусиазирани за предстоящия филм и биха му хвърлили око, ако им се отдаде случай, но няма да го търсят специално.

плакат

В „John Wick: Chapter 2” Киану Рийвс се завръща в ролята на легендарния наемен убиец Джон Уик, чието пенсиониране е прекъснато от бивш колега, който планира да поеме контрол над сенчеста международна гилдия на убийците. Обвързан от кръвна клетва да му помогне, Джон заминава за Рим, където се изправя срещу едни от най-смъртоносните убийци в света.

Режисьор на „John Wick: Chapter 2” е Чад Стахелски. В ролите са Киану Рийвс, Джон Легуизамо, Бриджит Мойнахан, Руби Роуз, Лорънс Фишбърн, Common, Иън Макшейн, Ланс Редик, Питър Стормаре, Дейвид Патрик Кели, Томас Садоски и други.

Премиерата е 10 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

19 Comments

  1. Първия беше готино забавление, особено за феновете на динамичната стрелба премесена с готина музика, дано не наакат втория.

  2. Нямам желание да гледам ни първия, ни втория, но предвид отзивите за единицата, може и да рискувам.

  3. На Киану призванието му е екшъна,доказал го е във много свои предишни филми (Скорост,Точка на пречупване,и т.н.),не разбирам защо го замесиха с тия SCI-FI бълвочи от Матрицата насам,пък и те и без това не са печеливши,сега с John Wick е тръгнал на прав път. Браво.

    1. Nosferaty по принцип е идиот, виж му и другите коментари 😀

  4. UZUMAKI,на тебе пък какво не ти хареса в моето мнение,та ме наричаш „идиот“?!? Ами да,това мисля за филма,Джон Уик е хубав,а на тъпата матрица не бих се и изхрачил,защото е пълен боклук!! Аз съм си изразил мнението,защото живеем в свободна държава,а на теб като не ти изнася,върви на майната си!

    И Liubo Ursiny,изобщо не се шегувам!!!

    1. Хахахха Матрицата била боклук ?! Ама ти наистина си идиот…
      И по-добре върви гледай новия „Механик 2“ може пък и Стейтън да е тръгнал по „правия път“…

  5. Е ти си пък педал. Какво толкова му харесваш на тоя Пабло,че чак го рекламираш,движи се като някакъв тюфлек на сцената,нервничи с ръце и си снижава гласа,като че ли така изглежда смешно… Пълен шут! Като тебе и UZUMAKI! Антисоциални изгнаници и пъпчиви пикльовци ще си изгинете вие до един,с единствен шанс за самоизява в анонимни сайтове,общуващи си със себеподобни,с еднакво ниво на интелект(0)!!

  6. Хора, последно кога излиза двойката? Нещо не го виждам по кината в момента 🙂

  7. Не знам за двойката, но изгледах първия и беше леко meh. Яка хореография и готин Киану, но нищо кой знае какво, освен предсказуемата осемдесетарска носталгия. Ще врътна и втория по-натам, май бил по-добър.