Само два дни след като видяхме четирите любопитните и доста „creepy” viral-промота на „A Cure For Wellness” на Гор Вербински, 20th Century Fox представят и първия тийзър трейлър, който, по нашето скромно мнение, изглежда чудесно.

A Cure For Wellness” е по сценарий на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”) и разказва за млад мъж (Дейн ДеХаан), който пътува към един спа-хотел в швейцарските Алпи, за да открие шефа си и да го върне обратно. Там той осъзнава, че е хванат в капан и курортът има далеч по-зловещо предназначение, отколкото изглежда на пръв поглед.

Всичко в този трейлър ни допада – визията, ретро дизайна, атмосферата, ритъма, дори и музиката (аман от кавъри на известни песни по рекламите, но в случая „I Wanna Be Sedated” на Ramones звучи супер). Ще изчакаме и един пълен трейлър, който да ни разкрие малко повече за историята, но на този етап смятаме, че Гор Вербински (когото доста харесваме) успешно е оставил катастрофата „Самотният рейнджър” зад гърба си и отново е във форма.

плакат

Режисьор на „A Cure For Wellness” е Гор Вербински („Предизвестена смърт”, „Карибски пирати”, „Ранго”), а сценарият е дело на Джъстин Хейти („Самотният рейнджър”, „Пътят на промените”). В ролите са Дейн ДеХаан, Мия Гот, Джейсън Айзъкс, Силия Имри, Лиса Бейнс и други.

Премиерата е 17 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. УАУ!!!!
    Яко….. това ще да е изродщина. Радвам се че Гор се завръща подобаващо….