Вече ви представихме първия трейлър на предстоящия „Justin Timberlake and the Tennessee Kids” – концертен филм на Джонатан Деми („Мълчанието на агнетата”, „Филаделфия”), който ще проследи последното изпълнение в Лас Вегас от турнето на Джъстин Тимбърлейк миналата година. Споделихме ви, че не сме от най-големите фенове на поп иконата, но през последните години по-скоро апатията ни премина към уважение.

След изпълненията му в „Социалната мрежа” и „Истинският Люин Дейвис”, Тимбърлейк доказа, че се справя отлично със сериозен материал и има чувство за самоирония. Отделно от това по принцип ни харесва, че не е някаква случайна звезда, а изпълнител с дългогодишна кариера и сериозни корени в американската традиционна музика.

Отзивите за „Justin Timberlake and the Tennessee Kids” засега са отлични, а с наближаващата премиера, получаваме нов трейлър. Вижте го:

Направо се върнахме години назад, когато по телевизията въртяха всеки ден клипа на „What Goes Around...” с любимата ни Скарлет. Времето си върви и повечето от тогавашните звезди вече ги няма, но Тимбърлейк не е изгубил и част от енергията си. От видяното в трейлърите досега изглежда феновете ще останат повече от доволни. Оставяме ви с един нов постер:

плакат

Премиерата е 12 октомври по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *