Мед ни капе на сърцето от такива кадри.
Мед ни капе на сърцето от такива кадри.

Ако все още не сте чули благата вест, задава се седмото издание на So Independent, където ни очакват едни от най-добрите независими филми тази година. Ще имаме възможност да видим „Швейцарско войниче”, „Лов на диви хора”, „Раждането на една нация”, „Манчестър до морето”, „Напълно непозната” и др., а след невероятната селекция е намерил място и фестивалният любимец „Американски мед“ („American Honey”) на Андреа Арнолд.

Филмът си спечели много фенове сред критическата общност на запад, а първият трейлър успя да омае и нашия екип, така че без да се замислим отразяваме всяка прашинка информация, до която успеем да се доберем. Настоящата новина сме я заформили покрай много кратък клип, който според запознати доста добре обуславя атмосферата на филма. Вижте:

Точно това, което се надяваме да усетим и от сами филм. Свобода и топъл сантимент, събиращи младостта като в капка мед, ако ни позволите да се изразим по-поетично. Много ни се гледа нещо такова и се радваме, че ще имаме възможност да го видим на голям екран. Саундтракът може да преслушате чрез Spotify тук, а ето и за какво ставаше въпрос в самия филм:

American Honey” е вдъхновен от статия в Ню Йорк Таймс и проследява група тинейджъри, които продават от врата на врата абонаменти за списания. Тайфата се ръководи от необуздания хитрец Джейк (Шая Лебоф), а към тях се присъединява Стар (Саша Лейн), която има проблеми у дома и няма никакво желание да се връща обратно. Предстои пътуване, партита, престъпления и любов. Вижте новия трейлър:

Режисьор на „American Honey” е Андреа Арнолд, а в ролите ще видим Шая Лебоф, Саша Лейн, Уил Патън, Райли Киоу, и др.

Премиерата ще бъде на предстоящия фестивал So Independent.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *