Трейлър и плакат на психологическия трилър „Always Shine”

от на 2016-10-20
 

Психологическият трилър „Always Shine” на София Такал („Green”) е един от хитовете на фестивала в Трайбека (където дори спечели награда за женска роля в лицето на Макензи Дейвис), който обаче, по една или друга причина, до този момент е останал под радара ни. Сега успяваме да влезем в час покрай наближаващата му премиерна дата и стартирането на рекламната му кампания.

Филмът е с участието на споменатата вече Макензи Дейвис („Halt and Catch Fire”) и Кейтлин ФицДжералд („Masters of Sex”) и разказва за две отчуждени приятелки актриси, всяка постигнала различна степен на успех, които заминават на почивка в опит да се сближат отново. Но след като се озовават в потискащата среда на изолираната провинция, ревността, завистта и нещастието, трупани между тях през годините, взимат връх и скоро двете започват да губят контрол не само върху поведението си и представата за истинската същност на връзката им, но и върху собствените си самоличности…

Най-честите сравнения за филма, които чухме, са със „Сестри” на Брайън Де Палма, ние обаче се присетихме за уникалния „Персона” на Ингмар Бергман. Трябва обаче задължително да отбележим, че въпреки сравненията, почти всички споменават, че „Always Shine” има свой собствен стил, характерен за режисьорката София Такал, така че не става дума за някакво „wannabe” копие. Ние обичаме подобни филми и с удоволствие ще му метнем едно око, ако ни изпадне.

плакат

Режисьор на „Always Shine” е София Такал („Green”), по сценарий на Лорънс Майкъл Левин. В ролите са Макензи Дейвис, Кейтлин ФицДжералд, Лорънс Майкъл Левин, Кан Байкал, Александър Кох и други.

Премиерата е 2 декември.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте