Какво би станало, ако Съюзниците бяха загубили Втората световна война, а нацистите бяха спечелели? Това разглежда през 1962 г. Филип К. Дик в романа си „Човекът във високия замък”. Миналата година ви представихме първия сезон на сериала, създаден от Франк Спотниц по класическата книга. Amazon, съвместно с Ридли Скот, продуцираха десетте епизода, които бяха излъчени миналия ноември.

За съжаление не всички от екипа успяхме да гледаме сериала, но тези, които са намерили свободното време, споделят, че е фантастичен. Въпреки че покрай вървящия в момента „Westworld” и още 3-4 телевизионни бижута, които следим, почти не ни остава време да обърнем внимание на всичко, което ни се иска, едва ли ще чакаме повече. Съвсем скоро се задава втори сезон на „Човекът във високия замък”, а първият трейлър вече е тук:

Поводът за трейлъра и клипа (по-долу) е вече изминалият New York Comic Con. Според създателите на сериала (а и от видяното) вторият сезон обещава отварянето на повече алтернативи. Политически убежища, предателства и нови герои са основните козове в ръката на Amazon според Dedline. По време на панела в Ню Йорк, изпълнителният продуцент Дейвид Зукър сподели:

„Работата с този сериал е, че не може просто ей така да навлизаш в нови територии. Трябва добре да обмислиш предварително следващите си ходове”.

Надяваме се до декември да наваксаме с първия сезон, за да може директно да скочим в „новите територии”. В допълнение ви редлагаме споменатия по-горе клип, в който героинята на Алекса Давалос бива разпитвана от Американския Райх (и страховития Руфъс Сюъл), един позакъснял тийзър, който излезе преди няколко месеца, както и доста информативен разговор с продуцента и актьорския състав от предния Comic-Con. Приятно гледане:

https://www.youtube.com/watch?v=Yjmm47pFXmc

Премиерата на втори сезон на „Човекът във високия замък” („The Man In the High Castle”) е 16 декември, а в ролите ще видим отново Алекса Давалос, Руфъс Сюъл, Рупърт Евънс, Ди Джей Куалс и други.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Сюъл има ебаси неприятното излъчване, обаче в „Градът на мрака“ е супер… ама то там всичко е супер.

  2. Meh… Ще му дам шанс, видяло се е. Въпреки че първият сезон на моменти беше мега тегавина за гледане. Нещата, които ставаха за гледане: Руфъс „Мога да играя и заспал злодей“ Сюъл, Кари-Хароюки Тагава и инспектора, дето го играе Джоел де ла Фуенте. Всичко останало беше добра идея и многоо слабо и бавно развитие.

  3. Наскоро изгледах пак първия сезон и ми хареса още повече. С нетърпение очаквам продължението.