След „Беззаконие”, „Завръщането”, „Легенда” и „Табу”, Том Харди вече трябва да се чувства удобно в образа на лошо момче. Миналата година писахме, че го харесваме и следим с интерес проектите, в които взима участие, но се оплакахме от досадната повтаряемост на типажа и неговите характерни интонация и език на тялото. Мислим, че видяхме достатъчно в тази роля и затова подхождаме подозрително към сходни по вид ангажименти, които актьорът поема.

Deadline съобщават, че Харди ще влезе в ролята на прословутия престъпник Ал Капоне в предстоящата драма „Fonzo” на Джош Транк („Хроники”, „Фантастичната четворка”). Филмът ще се фокусира върху последните дни на гангстера, когато след осем години затвор, деменция започва да прояжда спомените му за насилственото минало, като някои сцени започват да го измъчват.

Харди открай време е изявил желание да изиграе бандита. Още през 2012 имаше слухове, че се подготвя трилогията „Cicero” с режисьор Дейвид Йейтс, но плановете явно са отпаднали (поне за актьора).

Колкото до Транк – проектът има потенциала да го върне на картата. Скандалите покрай ужасния „Фантастичната четворка” му костваха загубата на ангажимент по „Star Wars” филм и общо взето почти сигурното унищожаване на кариерата му. Явно обаче Транк не мисли да се отказва. Може би с Харди са формирали някаква мъжка дружба, споена с бунтарски дух. Харесват ни подобни смели решения и се надяваме да видим нещо авторско.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *