Първи трейлър на „The Autopsy of Jane Doe”

 

До момента 2016-та не се очертава като една от най-добрите за хорър жанра, след като основен акцент са пуканкови ужаси като „Заклинанието 2”  и „Не гасете светлината”. Годината обаче все още не е свършила, а истината е, че тепърва имаме да наваксваме с пропуснати заглавия ( „Don’t Breathe” например), а има и няколко филма, които тепърва предстоят и които изглеждат доста обещаващо. Един от тях е „The Autopsy of Jane Doe” от режисьора на прекрасния „TrollhunterАндре Овредал.

Главните роли в „The Autopsy of Jane Doe” се падат на Брайън Кокс („Адаптация.”) и Емил Хърш („Сред Дивата Природа”), които играят двама хирурзи (баща и син), провеждащи аутопсия върху труп на момиче. Момичето обаче не е идентифицирано и причината за смъртта ѝ е неясна. Докато в процеса на работа двамата герои разбират все повече за момичето и обстоятелствата около смъртта ѝ, нещо, което може да се окаже смъртоносно, започва да ги следи…

От трейлъра още става ясно за добрата химия между Хирш и Кокс, които потенциално може да окажат в голяма полза на нискобюджетния филм. На пръв поглед изглежда, че филмът ще се втурне да ви плаши веднага с jump scare (евтин филм на ужасите = много пари за студиото). Е, точно в този случай има предпоставки за нещо по-специално.

В завършек ви предлагаме един смъртоносен постер:

плакат

Премиерата е на „The Autopsy of Jane Doe” е на 21-ви декември, но филмът да излезе по кината.

 

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2017-01-22 at 19:58

  Поредният готин хорър, след „Green Room“ и „Don’t Breathe“ за 2016 г.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2017-01-22 at 22:42

  Доста окей филм, индийд.

  Отговор

 • Денид
  2017-02-24 at 02:37

  Моля?? Кое му беше ок? Малумния сюжет, абсурдните постъпки на героите или мега слабата актьорска игра. Дори не е посредствен ужас – под това ниво е. Всичко е мега скалъпено и не разбирам критиката защо го харесва. Не си губете времето. Единствените бонуси на филма са натурализма и адекватните ефекти и научноиздаржаната анатомия.

  Отговор

Коментирайте