Първи кадри от новия сезон на „Туин Пийкс“

от на 2016-10-19
 

Във времето, когато телевизионният формат за разказване на истории преминава през ренесанс и буквално не смогваме да изгледаме всеки добър сериал, който излиза, нищо не може да се доближи до нетърпението, с което чакаме възраждането на култовия „Туин Пийкс“. И от Showtime се стараят да поддържат интереса, като лека-полека пускат догадки относно това и онова. Съвсем наскоро бяхме тийзнати от завръщащия се композитор – Анджело Бадаламенти

…a сега на фокус се появяват Кайл Маклоклан, Джим Белуши, Мигел Ферер, Кими Робъртсън, Дана Ашбрук, Ейми Шийлс, Джеймс Маршал, Робърт Непър, Криста Бел и Хари Гоаз. Всички споделят отношението си към работата с неподражаемия Дейвид Линч и какво ни очаква в предстоящия трети сезон на „Туин Пийкс“.

Не е истина какво удоволствие изпитваме да видим голяма част от любимите си герои, макар и извън роля, доста състарени, но все така живи и вдъхновени. Няма да продължаваме с излиянията, че ще залитнем в излишен сантиментализъм, но държим да отбележим, че агент Дейл Купър изглежда по-добре 25 години по-късно, отколкото изглеждаше с грима при първото си посещение в Черната ложа.

Допада ни и леката козметична промяна в знаковия шрифт, като така наречните (от самите Фрост и Линч) “puke green“и “puke brown” цветове са заменени с електрическо зелено и по-меко кафяво.

Новият сезон ще продължи историята 25 години след убийството на Лора Палмър и огромното влияние, което смъртта й оказа върху северозападното градче. Сценаристи са Дейвид Линч и Марк Фрост, като Линч се завръща след десетгодишно отсъствие и ще режисира всички епизоди. Както вече видяхме, по-голямата част от актьорския състав се завръща в съответните си роли, придружени от група нововъведения.

Туин Пийкс“ се завръща по някое време през 2017 г., а ние нама нужда да се повтаряме, че неотклонно ще отразяваме всички новини по темата.

Fire Walk With Me

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте