Поглед към „The Escape” на Нийл Бломкамп, част от поредицата BMW Films с Клайв Оуен

от на 2016-10-16
 

Откакто научихме, че BMW Films смятат да стартират наново изключително успешната си късометражна поредица „The Hire”, с интерес зачакахме да разберем дали Клайв Оуен ще се завърне в ролята на Шофьора и по-важното, кои ще са имената на (не се съмняваме) големите режисьори, които ще застанат зад камерата. Е, наложи се да почакаме малко повече от две години и половина докато получим частичен отговор на тези въпроси. Тъпото е, че когато това най-накрая се случи преди около месец… не успяхме да стигнем до новина.

Сега обаче поправяме този пропуск и се включваме ударно – не само с информация, но и с цели три видеа (два тийзъра и поглед зад кулисите), посветени на най-новото (първо за новия сезон) филмче от поредицата, озаглавено „The Escape”. Негов режисьор е Нийл Бломкамп („Сектор 9”, „Елизиум”, „Чапи”), а в ролите са Дакота Фанинг, Джон Бърнтал, и Вера Фармига. И, да, Клайв Оуен се завръща – можете да чуете личните му впечатления за поредицата в краткото задкулисно видео.

Тийзъри

Зад кулисите

The Escape” изглежда точно в стила на предишните филмчета, което за нас е голям плюс, тъй като сме фенове. Надяваме се и историйката да бъде интересна. Ще разберем как са му се получили нещата на Бломкамп след броени дни, на 23 октомври, но отсега даваме прогноза, че най-малкото крайният резултат ще е по-добър от „Чапи”. Знаем, че няма голяма база за сравнение, но все пак…

В очакване сме да разберем имената и на останалите режисьори и актьори, които ще видим в следващите филмчета. Ще се постараем да се включваме по темата, но вие може да следите за информация на BMW Films.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте