Нов постер на „Rogue One: История от Междузвездни войни“

от на 2016-10-13
 

rogue-one-11-20161013

Много накратко, утре сутринта (а е възможно и още тази вечер), ще дебютира нов пълен трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни” и за да подгреят феновете, Lucasfilm и Disney разпространиха един официален постер (кажете алилуя, че не е някой досаден секунден тийзър на трейлъра).

Представяме ви го без излишно философстване и ви приканваме да се отбиете отново за трейлъра и коментара ни към него. Само за протокола, постерът ни харесва.

плакат

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: A Star Wars Story” е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2016-10-13 at 12:05

  Много приятен постер. Навреме пускат трейлъра, почти беше спряло да ми пука за тоя проект.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-10-13 at 12:19

  Тудик е изключително изразителен на всеки кадър от филма.

  Отговор

 • Riddick
  2016-10-13 at 15:42

  Не знам как ще бъде филма, ама този трейлър трябва да успокои всички, които се притесняваха от загубата на дарк тона…… Лудница, аз се изкефих

  Отговор

Коментирайте