Колин Фърт се присъединява към екипа на „Mary Poppins Returns”

от на 2016-10-23
 

(Не) Само защото много харесваме работата на Колин Фърт и сме в трепетно очакване на възкресяването на героя му в „Kingsman: The Golden Circle” решихме да споделим още един детайл от сериозната му ангажираност. За част от екипа ни този актьор е олицетворение на британското съвършенство с перфектно съчетание на талант, широки интереси и реализирани всевъзможни роли плюс галантност, чар и сдържаност – и използваме всеки новинарски повод, за да обърнем (отново) внимание на мистър Фърт.

Variety дава знак, че в момента актьорът преговаря за ролята на Уилям Уедъръл Уилкинс, президент на Fidelity Fiduciary Bank, а филмът е „Mary Poppins Returns”. Много е вероятно тези ритмично-римуващи се имена да бъдат включени в някоя от песните, подготвяни за мюзикъла с участието на Емили Блънт в ролята на иконичната Мери Попинз. Както вече споменахме, Мерил Стрийп ще се включи като братовчедката Топси, а Емили Мортимър и Бен Уишоу влизат в ролите на (порасналите) Джейн и Майкъл Банкс.

Историята на „Mary Poppins Returns” пренася зрителите в Лондон, по време на Депресията, около 20 години след събитията от първата книга и оригиналния филм от 1964 година (с пет награди „Оскар”!). Новата творба, режисирана от Роб Маршъл („Вдън горите”), ще черпи идеи от прочутата поредица на писателката Памела Травърз и ще включва съвсем музика и песни от Марк Шайман („Лак за коса”) и Скот Уитман. Чисто новият мюзикъл трябва да се появи на екран по Коледа през 2018 година.

Коментирайте първи
 
Отговорете »

 

Коментирайте