Скорошният дебют на „High Maintenance” по HBO явно се представя по-добре от очакваното, защото малко след излъчването на втори епизод има официално потвърждение за следващ сезон.

Откликът към новите епизоди надхвърли всичките ни очаквания“, твърди програмният директор на HBO – Кейси Блойс. “Бен и Катя са брилянтни, необикновени разказвачи и се вълнуваме да разберем какво ще измислят за нас във втори сезон

Първият епизод е натрупал 2 милиона гледания за двете седмици, откакто е излязал, а зрителите са нараснали с 6% за втори епизод. Дотук и рецензиите са преобладаващо положителни, като според NewYorker сериалът притежава „експанзивна сърдечност, която е рядка за телевизията“, а според VanityFair е “завладяващ, изненадващ и интимен“.

Въпреки интереса, който първоначално проявявахме към сериала и чудесния първи епизод, втори определено беше стъпка назад и породи известни притеснения, относно накъде и как ще се развие целият сезон. Но и с понамалял ентусиазъм, планираме да догледаме оставащите 4 епизода.

За незапознатите, припомняме официалния синопсис:

Предлагайки бегъл поглед към домовете и рутината на ексцентрични нюйоркчани, комедийния сериал „High Maintenance” изследва личния живот на тези уникални индивиди през обща нишка – доставчика на марихуана. Бен Синклер влиза в ролята на Човекът, чиято клиентела включва група образи с неврози, разнообразни колкото и големия град, който обитават.

high-maintenance-img02-20160930

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *