It’s getting closer and closer… Имаме предвид декември, когато се концентрирани толкова много – и различни очаквания. Sony Pictures обещават съвсем скоро да дебютира първият трейлър на „Passengers” – най-вероятно говорим за часове, но ние решихме да се поддадем на изкушението и да видим няколко секундния тийзър na трейлър, пуснат вече в мрежата.

Ако трябва да сме честни, първото, което си помислихме, като ги видяхме двамата, беше: „Много си отиват!” И тъй като вярваме в Мортен Тилдъм, защото е доказал майсторството си, сме сигурни, че той ще извлече най-доброто от двете „горещи”, млади звезди. Пък и действието се развива в космоса – какво повече може да се желае?! Космическият кораб лекинко напомня на ксеноморф, но сме свикнали да не се доверяваме (изцяло) на кадри с продължителност под една секунда – в тях може да се крие всичко. След като мярнахме и кадър ала „Sunshine” на Дани Бойл, вече чакаме съвсем нетърпеливо пълния трейлър на „Passengers”, като едно е сигурно – няма да останем безразлични. Изкушаваме се да повторим част от думите на режисьора:

„Всяко поколение има своята любовна история. Имам чувството, че това е тя. Трябваше да я снимам…”

Напомняме, че сюжетно „Passengers” е романтична фантастика с Дженифър Лорънс и Крис Прат, които играят пътници на луксозен космически кораб, запътил се към далечна колония. Всички 5 хиляди човека на борда са в някакъв вид хиперсън, но незнайно защо един мъж се събужда 90 години преди крайната цел. Отчаян от идеята да прекара времето сам, той събужда една жена и след сериозна техническа повреда, двамата се превръщат в единствения шанс за оцеляване на кораба и пътниците му.

плакат

Режисьор на „Passengers” е Мортен Тилдъм („Игра на кодове”), сценарист е Джон Спейтс („Прометей”), а във филма, освен Лорънс и Прат, участват Майкъл Шийн, Лорънс Фишбърн и Аурора Перино.

Премиерата е 21 декември, а след броени часове излиза и първият трейлър.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Тъй като им гледам костюмите са се запътили към планетата на Дейвид от Прометей 😀

    1. Аха, точно… и ще видят обещания Рай……….

  2. На Дженифър Лорънс й отива само едно: да рине кравешки лайна в някоя бедна албанска ферма за добитък.

  3. Трейлъра ми хареса, на ниво синопсис очаквах някаква скучна драма, пък то ще е интересна драма 😀