Thor: Ragnarok“ несъмнено е сред най-очакваните филми от третата фаза на филмовата вселена на Marvel. Последно споделихме половин дузина задкулисни снимки, а сега доволно потриваме ръце и без да крием фенбойщината си по отношение на Сам Нийл, споделяме официалното му присъединяване към каста.

Това е вторият съвместен проект на новозеландския режисьор Тайка Уайтити и Сам Нийл (другият е един от обещаващите независими филми тази година – „Hunt for the Wilderpeople”). Засега по въпроса за ролята, в която ще се намърда Нийл, няма яснота и остава отворен за спекулации.

Крис Хемсуърт отново ще влезе в ролята на глуповато очарователния асгардски бог на мълниите, Том Хидълстън се завръща като пакостливия му брат Локи, а към тях се присъединяват Идрис Елба, Кейт Бланшет, Теса Томпсън, Карл Ърбан и Антъни Хопкинс.

Thor: Ragnarok“ се очаква по кината на 28 октомври догодина.

Сам Нийл

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Hе само е жив, ами и с „Hunt for the Wilderpeople“ май успя да направи триумфално завръщане 🙂

    1. Aз наскоро си наваксах „Possession“, където Нийл е ужасно млад и доста луд 🙂

    2. Кур за добрите филми, аз ще го запомня с „Мерлин“ по Халмарк.

      (уоооот, Хийди играла Гуинивер там… )

    3. Аз най-много го помня с Event Horizon. Страшен психопат! <3

    4. Аз пък винаги ще го запомня с мега изродската си роля в третия фил от Триологията на апокалипсиса на Големия Джон Карпентър……… просто заковава всичко..
      Това не ти е Стивън Кинг…. да живее Сатър Кейн!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=_PFcOeM_Usk

    5. Аз май най-напред го гледах като Антихриста в третата част на „Поличбата“, но за мен той винаги ще е на първо място Алън Грант, а на второ – като Джон Трент в споменатия вече „Бездната на лудостта“ 🙂