john-wick-2-img02-1-20160929

Ние сме едни от малкото хора, които не останаха супер очаровани от „Джон Уик” – напънахме се да го изгледаме и втори път, за да видим дали не сме пропуснали нещо, но пак не успяхме да го видим като нещо повече от гледаемо gun-porn екшънче с тук-там някоя добре хореографирана сцена. Предвид този факт, не сме никак ентусиазирани за предстоящото продължение „John Wick: Chapter 2”, подготвяно от оригиналния екип в лицето на Киану Рийвс и каскадьорското дуо, преориентирало се към режисурата Чад Стахелски и Дейвид Лaйч.

Без значение обаче дали сме ентусиазирани или не, в името на феновете на филма, грубо казано, сме задължени да отразим по-интересните неща, свързани с „John Wick: Chapter 2”. А до момента те се изразяват в първите две официални снимки и един тийзър постер. Вижте ги!

„John Wick: Chapter 2” с Киану Рийвс

Ново куче! Надяваме се, че този път причината за куршумената вакханалия няма да е смъртта му. Всъщност, засега не знаем кой знае колко за сюжета, извън споменатото в скромния официален синопсис:

В „John Wick: Chapter 2” Киану Рийвс се завръща в ролята на легендарния наемен убиец Джон Уик, чието пенсиониране е прекъснато от бивш колега, който планира да поеме контрол над сенчеста международна гилдия на убийците. Обвързан от кръвна клетва да му помогне, Джон заминава за Рим, където се изправя срещу едни от най-смъртоносните убийци в света.

Няма какво да коментираме. Не очакваме някакъв наистина смислен сюжет. Друго е важното тук и се надяваме да го видим в първия трейлър, който вероятно ще се появи скоро. Не разчитаме обаче филмът да ни хареса много повече от първия.

Ето и споменатия тийзър постер.

плакат

Режисьори на „John Wick: Chapter 2” са Чад Стахелски и Дейвид Лaйч. В ролите са Киану Рийвс, Джон Легуизамо, Бриджит Мойнахан, Руби Роуз, Лорънс Фишбърн, Common, Иън Макшейн, Ланс Редик, Питър Стормаре, Дейвид Патрик Кели, Томас Садоски и други.

Премиерата е 10 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Режисьор е само Стахелски, Лайч режисира друг проект – The Coldest City с Терон и Макавой. 🙂

  2. Първата част беше яка надявам се и втората да е луд екшън на фона на помиите който излизат от доста време филмът си е супер