Руни Мара като поп звезда във „Vox Lux” на Брейди Корбет

от на 2016-09-22
 

Харесваме я. В „Мъжете, които мразеха жените” и в „Каръл”. Руни Мара е ужасно талантлив хамелеон и с интерес следим кариерата ѝ отблизо. Скоро ви представихме трейлъра на „Lion”, в който ще видим актрисата, но сега получаваме информация за проект, който много повече наостря антенките ни.

Става въпрос за „Vox Lux” на Брейди Корбет, чийто „Детството на един водач” ужасно ни допадна. Филмът ще покрие цели 15 години, разкривайки издигането на героинята Селест от национална трагедия до поп феномен. Историята започва през 1999 г., така че се очаква трагичните събития от 11 септември да бъдат част от сюжета. Идеята е да се проследи културната еволюция през изминалото десетилетие през погледа на една поп звезда.

Звучи ни обещаващо и нямаме търпение да видим крайния резултат. Корбет е амбициозен и ще заснеме филма на 65 мм. лента, като прожекциите (подобно на „Омразната осморка” ще са на 70 мм.) Певицата Sia ще отговаря за саундтрака, така че засега ни звучи като страхотна амалгама от звук и картини, която за нищо на света не бихме пропуснали. Снимките започват през февруари, а завършеният филм се надяваме да видим до края на 2017-а.

Поздравяваме ви с една от песните на Sia, в която може да видите един от нашите полемични любимци:

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте