Ето го и обещания от краткия тийзър тази сутрин първи пълен трейлър на фантастичната романтична драма „Passengers” на Мортен Тилдъм, с участието на двете най-големи млади звезди в момента – Дженифър Лорънс и Крис Прат. Те влизат в ролите на двама пътници (от общо пет хиляди) на луксозен космически кораб, запътил се към далечна колония, които по мистериозни причини са събудени 90 години преди достигането на крайната цел. В техните ръце е единствения шанс за оцеляване на кораба и пътниците му.

Вижте трейлъра и имайте предвид, че може и да показва повечко, отколкото е нужно.

Може би ще разочароваме някого, но този трейлър ни допада. В настроение сме за малко качествена (обречена?) романтика, а когато е облечена в интересен фантастичен сюжет и е с добри и (най-малкото) симпатични актьори, няма как да не сме „на борда”. Разбира се предпочитаме мрак и декори в стил „Пришълецът”, но смятаме, че тук луксът е драматургично мотивиран. Определено ще очакваме филма с интерес.

Режисьор на „Passengers” е Мортен Тилдъм, сценарист е Джон Спейтс, а в главните роли ще видим Дженифър Лорънс, Крис Прат, Майкъл Шийн, Лорънс Фишбърн и Аурора Перино.

Премиерата е 21 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Колкото Крис Прат ми е симпатичен, толкова Дженифър Лорънс не я дишам. Вчера си наваксах с „X-Men: Apocalypse“ и в момента пиша от реанимацията, ‘щото като свърши се нарязах от отчаяние.

    PS Tpeйлърът тотално не ме грабна. Ocвен това разкрива адски много от сюжета.

    1. Отива в графата ( става за гледане) . Оценка 7,5 от 10

    2. Ако си Касабов :P. Иначе сай-файче е, трудно ще ми е да го пропусна :(, но пък се опасявам колко ще е кухо (ха дано да не е).

  2. Много ми допадна трейлъра и наистина издаде малко в повече . “Apocashit“ е най-голямото разочарование 😀 и явно, защото на Сингър не му се отразява добре, когато го ограничат да издевателства над деца 🙂

  3. Като изключим Лоурънс трейлъра не беше зле, ефектите също са симпатични, но от сюжета леко ми лъха на посредственост и че „тоя филм вече го знаем“. Ще поживеем, пък ще видим, но не очаквам нещо повече от средняшка фантастика.