Първи трейлър на „Nocturnal Animals” на Том Форд с Джейк Джиленхол и Ейми Адамс

от на 2016-09-16
 

Вече писахме, че предстоящият „Nocturnal Animals” на Том Форд е сред най-чаканите филми тази година. С брилянтен актьорски състав, включващ Джейк Джиленхол, Ейми Адамс и Майкъл Шанън, трилърът получи чудесни отзиви от критиката, както и Голямата награда на журито във Венеция. Филмът е адаптация по книгата на Остин Райт „Tony and Susan”, публикувана през 1993 г.

Припомняме ви, че заглавието на романа идва от ръкопис със същото име, който собственичка на арт галерия (Ейми Адамс) получава по пощата от нейния отчужден бивш съпруг Едуард (Джейк Джиленхол). Джиленхол също така влиза и в ролята на персонаж от ръкописа, с Айла Фишър като негова бивша съпруга, Ели Бамбер като дъщеря и Арън Тейлър-Джонсън в ролята на водач на банда, която героят на Джиленхол среща по пътя. Майкъл Шанън пък ще бъде детективът. Вижте първия трейлър:

Жестоко! Виждаме го като смесица между „Enemy” на Дени Вилньов, „Лешояда” с Джейк Джиленхол и нещо от Кормак Маккарти, така че за нищо на света не бихме го пропуснали. Харесваме Том Форд и предишния му филм  „A Single Man” и се радваме, че след шест години отсъствие, модният дизайнер реши да се завърне към киното.

Понеже не бяхме отразявали доста от рекламните материали, които излязоха през изминалите седмици, ще използваме случая да го поместим тук. Става въпрос за един тийзър:

Както и няколко плаката с лицата на героите:

плакат плакат Nocturnal Animals плакат Nocturnal Animals

Режисьор на „Nocturnal Animals” е Том Форд, а в ролите ще видим Джейк Джиленхол, Ейми Адамс, Арми Хамър, Арън Тейлър-Джонсън, Майкъл Шанън, Ели Бамбер и др.

Премиерата е 18 ноември.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2016-09-16 at 13:58

  Аз преустановявам следенето на тоя филм и го чакам директно за гледане.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-09-16 at 14:27

  Даже няма да си пусна и трейлъра – знам само, че ще е як, но не знам изобщо за какво иде реч, ще стоя надалеч в опит да остана максимално изненадан, когато най-сетне го изгледам :)

  Отговор

 • Лу
  2016-09-16 at 15:00

  Изглежда зверски яко! Но аз от Том Форд друго и не очаквам.

  Не знам защо, но ми вкарва леки реминисценции от духа на True Detective (втори сезон).

  Отговор

 • .
  2016-09-16 at 16:06

  Трейлърът е много добър :). Узи мисля че е „безопасен“ за гледане (въпреки Ейми :P).

  Отговор

 • 2016-09-16 at 16:08

  Не знам другата новина кой ще я пише, но това е последният трейлър, който гледам.

  Отговор

 • Денид
  2016-09-17 at 12:33

  На мен ми напомня на „Gone girl“

  Отговор

Коментирайте