Първи трейлър на „Gold” на Стивън Гейгън с Матю Маконъхи и  Едгар Рамирес

от на 2016-09-08
 

Със сигурност познавате един-двама образи, които се катерят в планината със сито в ръка, представяйки си, че се носят по българския Клондайк. Ексцентрични, в повечето случаи потни и избухливи, тези мъже са обладани от златната треска и няма нищо на света, което може да ги убеди, че си губят времето. Сега си представете потен и плешив Матю Маконъхи в Борнео, Индонезия. Хванахме вниманието ви, нали?

Вече сме писали за проектаGold” на Стивън Гейгън (носител на „Оскар” за сценария на „Трафик” и режисьор на „Сириана”), базиран по невероятната действителна история на Кени Уелс (Матю Маконъхи) и Майкъл Акоста (Едгар Рамирес), които обединяват сили в търсене на злато в индонезийската джунгла. Вчера получихме първия трейлър, който изглежда страхотно. Вижте го:

Изглежда супер свежо, а Маконъхи директно заминава за Оскарите с това превъплъщение. Един от любимите ни филми е „Съкровището на Сиера Мадре”, а скоро не сме гледали добър филм по темата, така че сме повече от доволни.

Прави ни впечатление, че след „Вълкът от Уолстрийт” има едно завиване към комедии, дисектиращи политическите и икономически абсурди на американската система. „Големият залог” пое темата за кризата, а скорошният „В голямата игра” – пазара за оръжие. Скоро ни очаква и „The Founder” с Майкъл Кийтън, който ще се фокусира върху хранителната индустрия. Нямаме търпение да видим какво ще излезе от историята за двамата златотърсачи.

Предлагаме ви един по-обстоен синопсис:

Gold” разказва за известния скандал с минната корпорация Bre-X Minerals. През 1995 г. те обявяват, че са открили огромни залежи на злато в закупено от тях находище в близост до Борнео, Индонезия. Вследствие цените на акциите на корпорацията хвръкват до небесата и стотици милиони долари са налети под формата на инвестиции. Инвестиции, които потъват в небитието, когато две години по-късно става ясно, че пробите, по които се изчислява количеството злато в находището, са били фалшиви.

В заключение ви предлагаме две снимки и плакат:

Матю Маконъхи Матю Маконъхи плакат

Режисьор на „Gold” е Стивън Гейгън, а в ролите са Матю Маконъхи, Едгар Рамирес, Брайс Далас Хауърд, Кори Стол, Тоби Кебъл, Брус Грийнууд, Рейчъл Тейлър, Стейси Кийч и други.

Премиерата ще е на тази Коледа.

коментари
 
Отговорете »

 
 • F.J
  2016-09-08 at 11:53

  майкааа, тоя как се е освинил. ама изгледа яко, дейба.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-09-08 at 12:20

  Маконъхи наистина изглежда яко.

  Отговор

 • heinrich
  2016-09-08 at 23:20

  Има и още един хубав филм за злато щом обичате такива филми, които междувпрочем и аз обичам.
  Mackenna’s Gold / Златото на МакКена с Грегъри Пек, Омар Шариф и големия Тели Савалас и много големия Илай Уолъх.
  П.С. То всъщност и четиримата са големи, много големи.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-09-08 at 23:40

  „Златото на МакКена“ е супер :)

  Отговор

 • 2016-09-08 at 23:53

  От Томпсън съм гледал „Оръдията на Навароне“, който ми хареса, така че може и да го пробвам този. :)

  Отговор

 • Лу
  2016-09-09 at 16:21

  Маконъхи е звяр, тъкмо го гледах в The Sea of Trees, та нямам търпение и за този.

  Отговор

 • Na-Um
  2016-09-09 at 16:47

  Ми пичове, това си е Крисчън Бейл в American Hustle! :)

  Отговор

Коментирайте