Промо и поглед зад кулисите на свръхочаквания „Westworld”

от на 2016-09-19
 

Две седмици ни делят от премиерата на „Westworld” по HBO и вече нямаме търпение да разберем дали наистина сериалът е толкова добър, колкото ни изглежда в момента. Всъщност рекламните материали изграждат в представите ни нещо наистина фантастично, което има шанс да влезе в историята на телевизията.

Припомняме, че подготвяният от Джонатан Нолан, Лиза Джой и Дж. Дж. Ейбрамс сериал „Westworld” е създаден по едноименния филм на Майкъл Крайтън и е описван като „мрачна одисея за зараждането на изкуственото съзнание и бъдещето на греха”. За разлика от филма на Крайтън, разказващ за високотехнологичен увеселителен парк за възрастни, в който една от атракциите – робот-каубой – се разваля и всява хаос и ужас сред нищо неподозиращите посетители на парка, сериалът ще бъде съсредоточен върху роботите, а не върху хората.

Вече ви представихме първия трейлър, както и този от миналата седмица, а сега е време за кратко промо и поглед зад кулисите. Вижте:

Сред актьорите на „Westworld“ са Антъни Хопкинс, Ед Харис, Еван Рейчъл Уд, Джефри Райт, Джеймс Марсдън, Родриго Санторо, Танди Нютън, Бен Барнс, Шанън Уудуард, Клифтън Колинс-син., Теса Томпсън, Джими Симпсън и др.

Първият епизод, озаглавен „The Original“, ще може да бъде видян на 3-ти октомври в 04:00 часа сутринта по HBO GO и в 21:00 часа на същия ден по HBO. Това са часовете и за всички останали епизоди от сериала, който ще се излъчва всеки понеделник.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2016-09-19 at 23:34

  От HBO казаха ,че това е заместника на великият ,,Games of thrones“

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-09-19 at 23:57

  Ради, класната ти по български език пък каза, че ти със сигурност не си наместникЪТ на великиЯ „Throne of Grammar“.

  Отговор

 • Liubo Ursiny
  2016-09-20 at 08:12

  Не знам на какво ще е заместник това, защото не гледам ниски руси трътки върху дракони.
  Но просто нямам търпение за 02/10.

  Отговор

 • 2016-10-03 at 10:01

  Рецензиите са свръхположителни, с обещания за много история. Аз преполових „Джурасик парк“ и съм залитнал съвсем в „още-Крайтън“ настроение :)

  Отговор

Коментирайте