Две седмици ни делят от премиерата на „Westworld” по HBO и вече нямаме търпение да разберем дали наистина сериалът е толкова добър, колкото ни изглежда в момента. Всъщност рекламните материали изграждат в представите ни нещо наистина фантастично, което има шанс да влезе в историята на телевизията.

Припомняме, че подготвяният от Джонатан Нолан, Лиза Джой и Дж. Дж. Ейбрамс сериал „Westworld” е създаден по едноименния филм на Майкъл Крайтън и е описван като „мрачна одисея за зараждането на изкуственото съзнание и бъдещето на греха”. За разлика от филма на Крайтън, разказващ за високотехнологичен увеселителен парк за възрастни, в който една от атракциите – робот-каубой – се разваля и всява хаос и ужас сред нищо неподозиращите посетители на парка, сериалът ще бъде съсредоточен върху роботите, а не върху хората.

Вече ви представихме първия трейлър, както и този от миналата седмица, а сега е време за кратко промо и поглед зад кулисите. Вижте:

Сред актьорите на „Westworld“ са Антъни Хопкинс, Ед Харис, Еван Рейчъл Уд, Джефри Райт, Джеймс Марсдън, Родриго Санторо, Танди Нютън, Бен Барнс, Шанън Уудуард, Клифтън Колинс-син., Теса Томпсън, Джими Симпсън и др.

Първият епизод, озаглавен „The Original“, ще може да бъде видян на 3-ти октомври в 04:00 часа сутринта по HBO GO и в 21:00 часа на същия ден по HBO. Това са часовете и за всички останали епизоди от сериала, който ще се излъчва всеки понеделник.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

  1. Ради, класната ти по български език пък каза, че ти със сигурност не си наместникЪТ на великиЯ „Throne of Grammar“.

    1. За две грешки са ми писали петица

    2. Йеп, както си и мислех: не си случил на даскал.

    3. Гледай да се завиеш, да не изстинеш.

    4. А ти гледай да напишеш утре някоя убава новина

    5. Специално в твоя чест ще я направя по-семпла 😀

  2. Не знам на какво ще е заместник това, защото не гледам ниски руси трътки върху дракони.
    Но просто нямам търпение за 02/10.

  3. Рецензиите са свръхположителни, с обещания за много история. Аз преполових „Джурасик парк“ и съм залитнал съвсем в „още-Крайтън“ настроение 🙂