Нов плакат, снимки и подробности за „Rogue One: История от Междузвездни войни“

от на 2016-09-16
 

Докато Адам Драйвър ни разказваше за „Междузвездни войни: Епизод VIII, получаваме и един солиден ъпдейт за предстоящия през декември „Rogue One: История от Междузвездни войни”. Той включва два нови международни постера, няколко пропуснати снимки и официалната информация, че заради прословутите преснимания, които са предизвикали конфликт в графиците, се е наложило изключително талантливият композитор и наш голям любимец Александър Деспла да бъде заменен с не по-малко талантливия и друг наш любимец Майкъл Джакино.

Честно казано, тази информация малко ни притеснява. Направо виждаме потвърждение за сменения тон на филма. Цялата музика, която е написал Деспла, изведнъж е станала неподходяща и сега той няма време (защото врече работи по друг проект) да организира всичко наново и се налага намесата на друг. Отказваме обаче да мислим за това – засега трейлърите изглеждат точно както обещаваше Гарет Едуардс в началото, така че избираме да не губим надежда.

Ето и споменатите международни постери, както и (забавените) снимки, сред които и една на новия дроид C2-B5, който реално представлява черен R2-D2. Явно много черно ще има във филма – първо Death Troopers, а сега и това. В допълнение към снимката на C2-B5 може да видите и едно видео.

rogueone-jynerso-handcuffed rogueone-deathtroopers-fire-rocks rogueone-directorkrennic-deathtroopers-hall 14115564_626865210828205_877708313954439517_o-3

csbnp3ywiaajfax csbnk_fwgaarwp3

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: A Star Wars Story” е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте