Джо Манганело е Детстроук в „The Batman”на Бен Афлек

от на 2016-09-10
 

Ако продължаваме така, скоро ще ни обвините в пристрастие към DC, но не крием, че сме сред малцината, които харесаха „Батман срещу Супермен” и „Отряд самоубийци”. С мнозинството сме на едно мнение за пресъздаването на голям екран на образа Батман/Брус Уейн от Бен Афлек, което е може би най-близкото до това в комиксите. Съвсем логично самостоятелният филм на Афлек „The Batman” е може би най-чаканата адаптация за Човека-прилеп.

Преди малко повече от седмица Бен Афлек разпространи кратко тийзър-видео, представящо герой, който феновете мигновено разпознаха като един от популярните злодеи на DC вселената, а именно Детстроук (повече подробности може да прочетете в предишната ни новина по темата).

Сега, благодарение на The Wall Street Journal имаме потвърждение на информацията, че в ролята ще влезе Джо Манганело („Magic Mike”, „Саботаж”), чието име се въртеше и покрай „Отряд самоубийци”. Това не е първото участие на актьора в комиксова адаптация, видяхме го като Флаш Томпсън в „Спайдър-мен” на Сам Рейми. ”. Според нас изборът е удачен, предвид физическите качества на Манганело и въпреки че ни се искаше да видим Жокера отново в действие, ентусиазмът ни за продукцията се запазва непокътнат. Все още не е ясно дали Дестроук ще се появи в предстоящия Justice Leagueна Зак Снайдър (трейлър тук).

DEATHSTROKE #5; ART BY: Tony S. Daniel And Sandu Florea

DEATHSTROKE #5; ART BY: Tony S. Daniel And Sandu Florea

Припомняме ви, че, Детстроук е създаден през 1980-та от Марв Улфман и Джордж Перес и се появява за първи път в „The New Teen Titans”. Той е алтер-егото на Слейд Уилсън – наемник и убиец, майстор на бойни изкуства, притежаващ брилянтен ум. Благодарение на експериментален серум, Детстроук притежава и по-голяма скорост, издръжливост, рефлекси и способността да се лекува по-бързо от нормалното. Едни от основните му противници са Батман и Зелената стрела.

Премиерната дата на „The Batman” все още не е известна.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте