Джаки Ърл Хейли се присъединява към „Alita: Battle Angel”

от на 2016-09-15
 

След преминаването в режисьорските ръце на Робърт Родригес, дългогодишният passion-проект на Джеймс Камерън „Alita: Battle Angel” постепенно започва да се оформя и да набира скорост. Първоначално научихме името на актрисата, която ще влезе в главната роля на женския киборг Алита – Роза Салазар, после научихме за присъединяването на Кристоф Валц, който ще бъде нейния ментор Идо, а сега разбираме за включването на още едно голямо име.

The Hollywood Reporter съобщават, че актьорът от „Малки деца”, „Пазителите” и още един куп филми и сериали Джаки Ърл Хейли ще участва в „Alita: Battle Angel” в ролята на злодей. Все още няма почти никакви подробности за героя му, но все пак източниците на THR споделят, че той ще бъде „чудовищен киборг” и ролята ще изисква „доста CG и зелен екран”.

Честно казано, щяхме да се изненадаме, ако ролята на Хейли не беше злодейска. Това малко ни натъжава, защото адски много го харесваме, а ни се струва, че напоследък е започнал да се повтаря и да го кара по инерция (не колкото споменатия по-горе Валц, но все пак), и ще се радваме, ако разчупи малко калъпа, особено в подобен филм. Но да не мрънкаме предварително – както казахме, харесваме го и ще се радваме да го видим във фантастиката.

За тези, които не са запознати или са забравили, „Alita: Battle Angel” е екранизация по мангата на Юкито Киширо. Действието се развива през XXVI век и разказва за Алита – страдащ от амнезия женски киборг, спасен от бунището от кибер-медика д-р Дайсуке Идо. Алита, която помни единствено обучението си в смъртоносно бойно изкуство, става воин-преследвач и открива и елиминира опасни престъпници. В контекста на епично екшън-приключение, филмът ще изследва личното пътешествие на една млада жена към себеоткриването и намирането на любовта.

Снимките на „Alita: Battle Angel” се очаква да почнат през октомври в Остин, което ще рече, че ще започнем да чуваме все повече и повече новини около проекта. Едва ли ще се включваме с абсолютно всеки кастинг и подробности, но със сигурност ще следим нещата отблизо.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2016-09-15 at 13:41

  Аз тоя си го спомням само в ролята на Фреди Крюгер :) Ама е добре ,че скоро започват да го снимат.Сигурно ще излезне преди Аватар 2.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-09-15 at 15:31

  Покрай тоя филм ще мрънкам вечно, че лекето Родригес го прави, а не Камерън :(

  Отговор

Коментирайте