Адам Драйвър с подробности за „Междузвездни войни: Епизод VIII”

от на 2016-09-16
 

Този месец не сме имали ъпдейт за любимата ни Star Wars вселена и макар вторият фантастичен трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни“, акомпаниран от порцията нови снимки, все още да ни държат влага, няма как да пропуснем ъпдейт за очаквания през 2017 година осми епизод – „Междузвездни войни: Епизод VIII”, – който все още е неозаглавен.

Въпреки че остава повече от година до неговата премиера, поради което всякакви по-конкретни детайли и парченца от историята могат да бъдат открити единствено в тайна библиотека в древен джедайски храм на планетата Дегоба, Адам Драйвър има какво да разкрие относно подхода на режисьора Райън Джонсън и как той се различава от носталгичното връщане към корените, което Дж. Дж. Ейбрамс предприе със „Силата се пробужда“.

“Подобен е на начинът, по който „Империята отвръща на удара“ има по-различен тон. Като чуят това, хората винаги започват с „оо, ще бъде мрачен“, но не съм сигурен, че е така. Просто е различен като усещане по начин, който намирам за страхотен и наложителен, но също така много находчив. Той [Джонсън] вярва, че публиката е готова за нюанси и неяснота. Не опростява нищо за никого и това е наистина забавно за изиграване“.

Звучи сякаш Кайло Рен се чувства в добри ръце с новия си режисьор, а последният ще направи опит за нещо по-различно, за което стискаме палци да проработи. „Империята отвръща на удара“ е преобладаващо най-обичаният филм от сагата и един повторен уклон към по-трагичната му атмосфера би бил освежаващ, а и наложителен за новата трилогия, ако ще задълбава в митологията.

„Писането на Райън е толкова бистро. Научих много неща за героя си от неговите текстове. За някои неща говорихме преди това, за други – не. Той работеше [по сценария], докато ние все още работехме по първия филм. Да разбере какво правеше Дж. Дж. Ейбрамс и да вземе нещата в свои ръце оттам, е забележително постижение. В много от случаите е нужно да погледнеш отстрани сценария, за да разбереш какво представлява и вероятно започвам да звуча неясно, но той е чудесен човек за съвместна работа“

Премиерата на „Епизод VIII” е 15 декември, 2017 година.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2016-09-16 at 14:21

  И пак леко закъсняхте с тази новина ,Жоро виновен си :)

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-09-16 at 14:28

  ГЛОБА за Жоро!

  Отговор

 • radi
  2016-09-16 at 16:04

  Спокойно Жоре ,една бира довечера може да те оневини

  Отговор

 • .
  2016-09-16 at 16:17

  Не мисля че на Дегоба има (минимален шанс да съществуват) джедайски храмове :(.

  Отговор

  • 2016-09-16 at 18:35

   Името на планетата идва от синхалски и буквално означава „будистки храм“. Не е храм в конвенционалния смисъл на думата, но пещерата на Йода, където се учи Люк, може да се трактова като ултимативното място за постигане на духовно просветление. :)
   П. С.: Тъкмо си сипах 😀


  • UZUMAKI
   2016-09-16 at 18:45

   Браво бе 😀


  • .
   2016-09-16 at 20:03

   Наясно съм с това, чекнах гуглето преди да пиша :), само че, това не променя твърдението ми :). Що се отнася до пещерата, има подходящо обяснение или предположение в една от книгите, но няма да ти развалям кефа (пък и не е така лесно и престижно за гугълване). Аз мисля да си сипя, тъкмо да похапна :).


  • UZUMAKI
   2016-09-16 at 20:23

   Наздраве и от мен :)


  • Riddick
   2016-09-17 at 09:30

   че в пещерата е пукясал черен джедай и е пропита от Тъмната сила….за това Йода се крие там……. примерно


  • 2016-09-17 at 09:58

   Точко, не ми разваляш кефа, държа да прочета подробностите както ти си ги разбрал в „една от книгите“ :)


Коментирайте