В един праведен свят, името Джошуа Мартсън щеше да усмихва кино-ентусиастите колкото името на всеки реномиран режисьор. След дебюта си – „Maria Full of Grace“, – Мартсън е заснел само още един пълнометражен филм „The Forgiveness Of Blood”, а пет години по-късно предстои да видим нов филм от него – „Complete Unknown”. Интересното е, че това ще бъде първият негов филм на английски.

Вижте трейлъра:

Изглежда обещаващо. Като тема ни напомня на „Demolition”, макар тонът тук, поне на ниво трейлър, да ни се струва по-минорен. Харесваме Рейчъл Вайз и това е вторият филм, който искаме да видим с нея тази година, наред с „Denial”. Сцените на плажа подсказват, че Вайз ще добави още една роля на силна и независима жена в кариерата си, а видимо вталилия се Майкъл Шанън чисто визуално предава отлично несигурното и объркано положение, в което явно се намира героят му.

Ето го и пълния синопсис на филма:

Мистериозна жена със забележително минало посещава бивш любовник, усложнявайки спокойния живот, който той е изградил за своето семейство. Докато Том празнува рождения си ден с група близки приятели в Бруклин, озадачено вижда жена от далечното си минало на празненството. Джени – или Алис, както се нарича сега – първо отрича да познава Том, но с напредването на вечерта разкрива шокираща тайна. След като е изчезнала от живота на Том преди 20 години, е започнала да се преоткрива на всеки няколко години, ползвайки ново име, създавайки си нова кариера и нов живот всеки път. След като представя на Том възможностите за водене на различен живот, ако е готов да остави назад безопасния и сигурен живот, който си е изградил, Алис го кара да вземе решение, което ще промени всичко.

За десерт вижте и един официален постер:

complete_unknown_xxlg

Още веднъж, режисьор на „Complete Unknown” е Джейсън Мартсън, а в ролите освен Рейчъл Вайз и Майкъл Шанън влизат Кати Бейтс и Дани Гловър.

Официалната премиера ще бъде на 26 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *