След „Пепеляшка” на Кенет Брана и очаквания с нетърпение „Красавицата и звяра” (най-вече заради Ема Уотсън) със сигурност ще дойде време и за игрални версии на други легендарни анимации, но за момента Disney са решили да се фокусират върху друг римейк, който включва русалка.

Преди няколко десетилетия един млад и зелен Том Ханкс и Дарил Хана (в невероятна форма) бяха влюбени гълъбчета под режисурата на… Рон Хауърд. „Плясък” („Splash”) е третият пълнометражен филм на Хауърд, който е само с две години по-възрастен от Ханкс – и очевидно заедно са се забавлявали с романтично-комедийния сюжет за младеж, който се влюбва в русалка. И ето как 30 години по-късно авторът на оригиналната история Брайън Грейзър и режисьорът на оригиналния филм Хауърд ще продуцират римейк, в който са ангажирани да участват Чанинг Тейтъм и Джилиан Бел. Deadline споделят, че уловката в случая с новия „Плясък” са обърнатите роли – мускулестият юнак ще надене рибята опашка, а момичето ще си падне по него.

Тейтъм притежава талант да се прави на шут – това не го отричаме; освен да танцува по намазани мускули в стриптийзьорската сага „Magic Mike” 1 и 2, той може и да пее, режисиран от братя Коен и това е горе-долу достатъчно, за да привлече девойки с жаден поглед в кината. Идеята за „новата”, обърната версия била на Джилиан Бел, сценарият ще бъде сътворен от Маря-Луис Райън, а сред продуцентите са още самият Тейтъм, Рийд Карълин и Питър Киърнан.

След съвместната им работа по „22 Jump Street”, Тейтъм е поканен от Джилиан да гостува в епизод от поредицата на Comedy Central „Idiotsitter”. Познавачите твърдят, че и двамата притежават комедиен талант, който би увеличил процента на забавност в техен съвместен проект, още повече се очаква да е (поне нелепо) смешна гонитбата на мъжка русалка (не като Бен Стилър в „Зулендър”). Разберем ли подробности – ще дадем знак!

Ако искате да си припомните колко млади са били Том Ханкс и Дарил Хана – може да го направите с трейлъра на оригиналния „Плясък”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *