Напредващата възраст на Уди Алън изглежда изобщо не смущава работата му като сценарист и режисьор, макар ние да имаме едно на ум за съхранението на здравия му разум. Но не ни разбирайте погрешно –Алън е неделим фрагмент от киното и нямаме проблем да му простим някои… особености.

След като „Café Society” получи одобрението на критици и зрители на фестивала в Кан преди няколко месеца, идва ред на подготвяния за Amazon телевизионен сериал – „Crisis In Six Scenes”, за който сме писали няколко пъти.

Вижте първия трейлър:

Пазим неприкрит интерес към (контра)културата от 60-те години и не се съмняваме, че фонът ще е пресъздаден автентично, а атмосферата ще предложи характерните за поетиката на Алън невротични, търсещи себе си, живи образи. Малко сме раздвоени от видяната сцена – от една страна хуморът ни се нрави, от друга е малко „meh”, но категорично планираме да отделим време и внимание на сериала.

Режисьор и сценарист на „Crisis In Six Scenes” е Уди Алън, а в главните влизат самия той, Майли Сайръс, Илейн Мей, Рейчъл Броснън, Джон Магаро, Майкъл Рапапорт, Маргаред Лад, Дейвид Харбър, Джой Бехар, Кристин Еберсол, Беки Ан Бейкър и Ребека Шу.

Историята ще проследи семейство от предградията и начините, по които членовете му се справят със социалните катаклизми, тресещи обществото през 60-те години на XX век.

Crisis In Six Scenes” ще дебютира по Amazon Prime на 30-ти септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *