Дали не оставих печката включена?
Дали не оставих печката включена?

Злото се завръща у дома!

Точно както ни беше обещано в кратичкия тийзър от неделя, вчера дебютира първият трейлър на „Resident Evil: The Final Chapter” – заключителната част от поредицата екранизации по изключително популярната серия игри „Заразно зло”, в която Алис (Мила Йовович) се завръща в Ракуун сити, където започна кошмарът, и заедно с шепата оцелели от апокалипсиса хора се изправя срещу последната атака на „Umbrella” и ордите ѝ от немъртви и мутанти-чудовища, в опит да спаси човечеството от пълно унищожение.

Без излишни приказки, вижте трейлъра (всъщност те са два – заедно с щатския трейлър, получаваме и един международен тийзър, който лично на нас ни допада повече), който е достатъчно красноречив по отношение на това, което ни очаква.

https://www.youtube.com/watch?v=ybyN5dU6UJ0

Update: В добавка към горните реклами, днес се появи и още един пълен международен трейлър, който предлага няколко допълнителни кадри. Като цяло, той ни харесва повече, без това да означава каквото и да е. Заедно с него се появиха и още два постера, които може да видите най-долу.

https://www.youtube.com/watch?v=tVOK6WuPgpo

Коментарът ни? Още от същото! Не сме и очаквали точно в самия край Пол. У. С. Андерсън да ни предложи нещо различно, но все пак се надявахме на някакво усилие последният филм да се завърне към корените на поредицата (споменавали сме, че смятаме първия филм за една от малкото прилични екранизации на видео игри) и за разнообразие да видим нещо качествено. Но това, което виждаме тук, е в абсолютно същия стил на последните два филма, които бяха нетърпими (особено „Заразно зло: Възмездие”).

Ще хвърлим едно око на „Resident Evil: The Final Chapter” само и единствено защото гледахме всички части до момента и искаме да завършим цикъла на болката – иначе няма да ни мине и ще ни преследва цяла вечност. Надяваме се скоро да видим по-качествени екранизации, били те кино (един рибуут няма да е лоша идея), телевизионни или анимации.

За финал припомняме официалния синопсис (въпреки че пълният американски трейлър е достатъчно ясен), а след него може да видите и първите два постера.

Действието на „Resident Evil: The Final Chapter” започва непосредствено след края на събитията в „Заразно зло: Възмездие” – човечеството е на ръба на унищожението, след като Алис е предадена от Вескър във Вашингтон. Като единствения оцелял от това, което се предполага, че е било последната защита на хората срещу ордите от немъртви, Алис трябва да се върне там, където започна кошмарът – Ракуун сити. Там „Umbrella Corporation” събира силите си за финален удар срещу последните оцелели от апокалипсиса.

В състезание с времето Алис ще обедини сили със стари приятели и ще намери неочакван съюзник в изпълнената с екшън битка с немъртвите орди и нови мутирали чудовища. Между загубата на свръхчовешките си сили и непосредствената атака на „Umbrella Corporation”, това ще е най-трудното приключение на Алис до момента, тъй като тя ще се бори за оцеляването на човечеството, което е на ръба на забвението.

RE6_DIGI_1SHT_LK5_02_v1 Resident-Evil-poster

Update:
finalchapter

reinternational

Режисьор и сценарист на „Resident Evil: The Final Chapter” е Пол У. С. Андерсън, а в ролите са Мила Йовович, Али Лартер, Шон Робъртс, Уилям Леви, Руби Роуз, Иън Глен, Оуен Макен, Фрейзър Джеймс, Рола и други.

Премиерата е 27 януари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Тъкмо и аз това си мислих, като вас „още от същото“, но разликата е, че мен ме устройва 😉

  2. Take me down
    To the paradise city
    Where the grass is green
    And the girls are pretty
    Oh, won’t you please take me home

    Уцели ме в сърцето този трейлър <3

  3. Същия филм за 6-ти път,ама зомбита и апокалипсис супер яка комбинация