Black Mirror

Както вече сме споменавали, намираме „Black Mirror” за изключително як сериал и бяхме доста приятно изненадани, когато преди около година разбрахме, че се чакат още епизоди – Netflix са ни подготвили трети сезон, който е очаква след броени месеци. Разбира се, първоначално имахме известни притеснения за новите епизоди – как ще се отрази прехвърлянето от Англия към САЩ, какви ли режисьори и актьори ще видим този път, дали няма да падне качеството, когато става дума за 12 епизода, и т.н., но бързо се успокоихме, след като стана ясно, че сценарист (поне на повечето епизоди) и основен „mastermind” си остава Чарли Брукър.

Сега разбираме,че два от новите епизоди ще бъдат показани в началото на септември на фестивала в Торонто и покрай тази новина получаваме и първите снимки от сезона. Става дума за „Nosedive” и „San Junipero”, режисирани съответно от Джо Райт и Оуен Харис. В епизода на Райт („Изкупление”, „Хана”, „Пан”) участват любимата ни Алис Ив и Брайс Далас Хауърд, която виждаме на снимките по-долу. Както може да се очаква, след като става дума за „Black Mirror”, за сюжета не се знае нищо, но забитите в телефони погледи дават лека идея… Любопитна подробност е, че сценарият на „Nosedive” е дело на актрисата Рашида Джоунс и Майкъл Шур („Parks and Recreation”, „Brooklyn Nine-Nine”).

Брайс Далас Хауърд

Брайс Далас Хауърд

Оуен Харис пък, който е режисьор на „Kill Your Friends” и на страхотния епизод „Be Right Back” от втори сезон на „Black Mirror” с участието на Хейли Атуел и Донал Глийсън, е събрал Гугу Мбата-Роу и Макензи Дейвис (за която писахме наскоро, покрай „Blade Runner 2” и слуховете за „Дедпул 2”) в своя „San Junipero”. Двете млади актриси виждаме на снимките по-долу и естествено, нямаме идея за какво иде реч в самия епизод.

Гугу Мбата-Роу и Макензи Дейвис

Макензи Дейвис

Дан Трактенбърг („10 Cloverfield Lane”) също е режисирал епизод от трети сезон, но и за него не знаем никакви подробности. Не ни и трябват обаче. Важното е, че премиерата на всички епизоди на трети сезон на „Black Mirror” е 21 октомври по Netflix. Нямаме търпение и се надяваме поне един-два да ни станат любими.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *