Baмпирите продължават да тормозят хората в новия сезон на „The Strain“
Baмпирите продължават да тормозят хората в новия сезон на „The Strain“

Последните промо клипове, които видяхме от предстоящите епизоди на „The Strain“, не ни впечатлиха особено, но ентусиазмът ни покрай сериала още не се е охладил. Сега ви предлагаме да видите кратко видео, което хвърля повече светлина върху умерено очаквания трети сезон:

https://www.youtube.com/watch?v=paRYHiO-5JI

Надявахме се да не е пак от същото, а май натам отиват нещата. Наистина екшънът и насилието изглеждат по-наситени, но някак си искахме… още. Говори се, че ни очаква зрелищна кулминация, а разликите между адаптацията и книгите oт Гийермо дел Торо и Чък Хоган, по които е базирана продукцията, ще се запазят като подход, за да може изненадите с обратите и героите да са повече. Oсвен това се спекулира, че четвъртото издание на „The Strain“, което е предвидено за следващата година, ще е последно и ще доведе нещата до епичен финал. Ако сме живи, ще се опитаме лично да се уверим дали това е така.

Кадър от третия сезон на „The Strain“
Кадър от третия сезон на „The Strain“

The Strain“ е с участието на Кори Стол, Дейвид Брадли, Миа Маестро, Кевин Дюранд, Ричард Самел, Джонатан Хайд, Натали Браун, Джак Кеси, Мигел Гомес, Рута Гедминтас, Рупърт Пенри-Джоунс, Саманта Матис и др., а завръщането му е насрочено за 28-ми август. Докато го чакате, позабавлявайте се с това:

https://www.youtube.com/watch?v=PJOJj4joEYM

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *