Вече сме ви представялиDon’t Breathe” на Феде Алварес и затова няма да изпадаме в излишни подробности за все по-добрите отзиви, които чуваме. Вместо това, държим да ви представим новия „red-band” трейлър, който определено ни зарадва и още повече засили интереса ни към филма (който и без това беше доста висок).

Едно бързо предупреждение обаче: ако смятате да гледате филма и държите да не си развалите нещо, по-добре пропуснете този трейлър. Ние не бихме казали, че съжаляваме, че му хвърлихме око – стилен и отлично монтиран е, но определено изглежда леко спойлърски. За две минути успява да мине през адски много сцени, но се надяваме да сме забравили всичко, докато дойде време да го гледаме.

И като стана дума за това, американската премиера е след броени дни, но засега не сме чували някой от родните разпространители да има планове да го пусне на нашата територия. Вижте трейлъра и сами преценете дали трябва да ни е яд, че едва ли ще видим „Don’t Breathe” на голям екран.

It’s a little fucked up, наистина. Както вече сме писали, Стивън Ланг като злодея и Джейн Ливи ни радват, но истинската причина да проявяваме интерес към филма е Феде Алварес. Младият режисьор е обещаващо име в хорър жанра и по всичко личи, че „Don’t Breathe” ще е точно това, което феновете на напрегнати трилъри в затворени пространства (като нас) искат. Според нас от видяното става пределно ясно за какво се разправя филмът, но ето го и кратичкия официален синопсис:

Трио безразсъдни крадци влизат с взлом в къщата на богат слепец, мислейки, че ще извършат перфектния обир. Но грешат.

CoM0xJJUAAASR36

dont_breathe_ver3

dont_breathe_ver4_xlg

Режисьор на „Don’t Breathe” е Феде Алварес, който е и съсценарист с Родо Сайахес. Продуцент е Сам Рейми, а в ролите са Джейн Ливи, Дилън Минет, Даниел Зовато, Стивън Ланг и други.

Американската премиера е 26 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Bчера имах да убивам едни десет часа и половина, та пак изгледах „Аватар“ – не е истина какъв badass e Ланг в тоя филм 🙂

  2. А аз- за Deadpool 2…

    Много харесах Evil Dead, Феде Алвареc е супер, а този филм със сигурност е Жесток, дори трейлърът да не ме изкефи чак толкова- хвалебствията не позволиха immersion.k

  3. Ромейкът „Evil Dead“ беше доста окей, да, така че и този очаквам да е на ниво. Иначе от Ланг би излезнал идеален Кейбъл, индийд.

  4. Фантастичен се оказа тоя филм, както се и очакваше, впрочем 🙂 Стивън Ланг е чудовище, а се чувства и продуцентското влияние на Сам Рейми. Това е вторият хорър за тая година, след Green Room, който доказва доброто състояние, в което се намира жанрът в момента.