В наши дни правата за екранизации често се закупуват още преди книгата да е излязла на пазара, но рядко пишем новини за закупени права за предложение за роман, какъвто е случаят с „The Hunger”. Книгата, която тепърва ще се пише от Алма Катсу, проследява истинската история на група пионери, предвождани от Джордж Донър, които  през 1846 година са принудени да станат канибали, за да оцелеят, но добавя и „Walking Dead-style twist”, каквото и да означава това.

Малко се зачудихме дали да отразяваме тази новина – все пак става дума за проект по книга, която тепърва ще се пише и се очаква да излезе началото на 2018, но се подлъгахме по канибализма, действителните събития, които да доста известни и сравнително добре документирани (Donner Party), и името на Люк Скот, когото 20th Century Fox са избрали за сценарист и режисьор на екранизацията.

Въпреки че все още нямаме никаква представа за способностите на Скот, пълнометражният му дебют като режисьор ни изглежда доста обещаващ. Става дума за „Morgan”, който сме ви представяли покрай приятните два трейлъра и е с участието на Аня-Тейлър Джой, Кейт Мара, Тоби Джоунс, Роуз Лесли, Бойд Холбрук, Мишел Йео, Дженифър Джейсън Лий и Пол Джиамати. За финал ще използваме тази новина за потенциалния проект по „The Hunger”, за да ви представим и няколко нови клипа от „Morgan”, които разкриват нетипичния произход на „синтетичния човек”.

Morgan” се очаква по кината на 2 септември, а за премиера на „The Hunger” е абсурдно рано да се говори. Но пък скоро може да добием по-ясна представа за историята, а след време ще се ослушваме и за кастинг новини, ако не се разпаднат нещата. Както винаги, ще ви държим в течение.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments