Трейлър и поглед зад кулисите на „Maggie’s Plan” с Итън Хоук, Джулиан Мур и Бил Хейдър

от на 2016-08-24
 

Пропуснали сме да отразим първия трейлър на „Maggie’s Plan”, който излезе в началото на тази година, но сега покрай кратък поглед зад кулисите, включващ интервюта с актьорите, преценихме, че е време да ви представим обещаващия проект. Режисьор е Ребека Милър, в чиято филмография влизат„Angela”, „Personal Velocity: Three Portraits”, „Балада за Джак и Роуз” и „Proof” (като сценарист) с Антъни Хопкинс и Джейк Джиленхол.

„Maggie’s Plan” е остроумна комедия, която очарова публиката миналата година на фестивала в Тороното и тръгна по кината през май. Сега филмът се насочва към домашното разпространение. Ето за какво иде реч:

Маги (Грета Геруиг) е независима нюйоркчанка, която решава да стане майка с помощта на неин познат от колежа (Травис Фимел). Планът удря на камък, когато Маги се влюбва в антрополога Джон (Итън Хоук), чийто брак с преподавателката Джорджет (Джулиан Мур) е в процес на разпад. Години по-късно Маги губи първоначалната привързаност към Джон (който вече е неин съпруг) и измисля план да го събере отново с Джорджет.

Вижте първия трейлър:

Както и един интригуващ поглед зад кулисите:

Харесва ни видяното. Има приятна удиалънска атмосфера и добре написан диалог. Всички замесени актьори са повече от талантливи, а Ребека Милър има истински усет при разказването на нюансирани психологически истории като тази. С удоволствие ще гледаме филма и ако имаме възможност ще споделим мнение.

За финал ви предлагаме и порция снимки:

Итън Хоук Грета Геруиг maggies-palan-movie-20160824

MAGGIE'S PLAN, from left: Travis Fimmel, Greta Gerwig, 2015. ph: Jon Pack/© Sony Pictures Classics

rebecca-miller-maggies-plan-greta-gerwig-travis-fimmel Джулиан Мур maggies-plan-greta-gerwig maggies-plan-img05-20160824

Режисьор на „Maggie’s Plan” е Ребека Милър, а в главните роли ще видим Грета Геруиг, Итън Хоук, Джулиан Мур и Травис Фимел, във филма участват още Бил Хейдър, Уолъс Шоун и Мая Рудолф

Премиерата беше миналия май, а датата за домашно разпространение беше вчера – 23 август.

коментари
 
Отговорете »

 
 • христиана
  2016-08-24 at 14:44

  е няма как да спиш с Даниел Дей Луис и да не си вдъхновен…

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-08-24 at 15:18

  Много странно съчетан каст, но може и да се получи :)

  Отговор

  • христиана
   2016-08-24 at 16:33

   ще се получи, Ребека е яка. вярвам в нея.


  • 2016-08-24 at 16:48

   аз пък вярвам в Исуската, ама той откога не е правил филм. :( а беше ебаси кадърния пич преди да възкръсне.


 • Milbo
  2016-08-26 at 00:48

  Филмът е чудесен, наистина се сетих за Уди Алън в един момент, обаче няма лошо – всичко е направено с мярка, вкл. говоренето и обсъждането на казаното … Удоволствие е да се гледат тези актьори , които правят всичко с такава (привидна) лекота…

  Гледната точка на жена, освен по линия на разказаните премеждия на героинята на Грета Геруиг, се усеща и в цялостната лекота на общия тон. Дистанцията от тези самостоятелни и независими жени в този голям град е игрива и забавна, защото на практика те се занимават основно с мъжа/или мъжете на живота си. Понякога той/те знаят това, понякога не.

  Отговор

Коментирайте