Брад Пит иска Дейвид Финчър за продължението на „Z-та световна война”

от на 2016-08-11
 

Стараем се да не споделяме спекулации и слухове, но това е твърде добро, за да го пропуснем. Вчера стана ясно, че очевидно има преговори Дейвид Финчър да режисира Брад Пит в продължението на „Z-та световна война”. Филмът първоначално трябваше да бъде оглавен от Хуан Антонио Байона, който обаче се прехвърли към „Джурасик парк 5”. Според Variety Пит и продуцентите са в преговори за това кой да седне на режисьорския стол, като едно от обсъжданите имена е „всеизвестния досадникДейвид Финчър.

Разбира се, Пит от години се опитва да вкара Финчър във всеки свой проект, така че don’t hold your breath on this one. И все пак… слуховете са, че има реална възможност идеята да се осъществи. От друга страна след „Alien 3” Финчър страни от високобюджетни продукции. Последната възможност беше с „20,000 Leagues Under The Sea”, но именно поради несъгласия с продуцентите относно мрачната визия на филма, режисьорът се отказа.

Припомняме, че Финчър и Пит са работили заедно три пъти – по “Седем,” “Боен клуб” и “Странният случай с Бенджамин Бътън.”. Излишно е да споменаваме колко харесваме този тандем и как ни се иска проектът да се случи точно в този вариант.

Скоро Финчър режисира пилотния епизод на „Mind Hunters” – проект, който продуцира с Чарлийз Терън, но преди това имаше серия от лош късмет с телевизионни проекти, особено с HBO, които прекратиха „Utopia” по сценарий на Джилиан Флин (авторката на „Не казвай сбогом”), след което отрязаха поредицата му клипове „Videosynchrazy” по средата. Сериалът „Shakedown”,  който разработват съвместно с Джеймс Елрой също едва ли ще се случи.

Пак да повторим – много ни се иска Финчър да получи възможност да режисира високобюджетна фантастика. Как ли ще изглеждат тогава сцени като тази:

коментари
 
Отговорете »

 
 • Денид
  2016-08-11 at 12:48

  Нее! Не искам! Първия филм не ми хареса. Нека Финчър си работи по други проекти! Ако го захфане този, дано да го направи възможно най-много като самостоятелен филм.

  Отговор

 • radi
  2016-08-11 at 14:22

  Финчър е мн.добър избор

  Отговор

 • MilmFaker
  2016-08-11 at 15:11

  Финчър не е за този проект (продължение на сравнително ок зомби-филм), пък бил той и с Брад Пит.
  Това е все едно да поканят Спилбърг да режисира Денят на независимостта 3

  Отговор

 • Dredd
  2016-08-11 at 20:41

  Стига да има Финчърско насилие разгърнато до предела на R рейтинга съм много за.

  Отговор

 • toto
  2016-08-15 at 18:55

  Книгата е тъпа, филмът съшит с бели конци. ОК, зрелище, ама дори във фантастично хорър зомби требе да има капка реализъм, заеби…

  Отговор

Коментирайте