Нови снимки от „Rogue One: История от Междузвездни войни”

от на 2016-08-29
 

С наближаващата премиера на „Rogue One: История от Междузвездни войни” на 16 декември светът бавно настройва антенките си на Междузвездни вълни. Така и трябва, предвид колко важен ще бъде филмът за вселената на светлинните мечове. Ще се пренесем в самото начало на любимата ни история и ще станем свидетели на завръщането на най-иконичния злодей в историята на киното.

Последният международен трейлър ни зарадва и с наближаващия Force Friday, където ще бъде пусната основната порция информация за филма, беше време да получим снимков поглед към героите. Вчера от Empire ни го предоставиха. Вижте:

rogueone-empirephoto5 rogueone-empirephoto3 rogueone-empirephoto8 rogueone-empirephoto7 rogueone-empirephoto2 rogueone-empirephoto1 rogueone-empirephoto4

We can’t get enough Star Wars. Харесва ни визията, героите са ни интересни (не приемаме критиката срещу стремежа към расово разнообразие и вкарването на герой, който приличал на самурай). Ще следим за всякакви нови подробности, които след това прилежно ще споделим.

В допълнение отбелязваме едно изказване на Дейзи Ридли, по повод „Star Wars: Епизод VIII” и официалното заглавие на филма.

„Чух заглавието, но не знам дали ще остане. Чух го преди доста време, още преди да започнат снимките и оттогава насам ми се струва, че някои неща се промениха. Ще мине доста време, струва ми се, преди да го обявят.”

„Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: A Star Wars Story” е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

empire-rogue-one-cover2

cqeygkuxyaaowdl-jpg-large

empire1

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте