Нов международен трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни”

от на 2016-08-16
 

Броени дни, след като видяхме втория пълен трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни” (и само ден, след като научихме нови подробности около част от героите на филма), получаваме нова официална реклама, която не сме сигурни, че предлага някакви нови кадри (поне не и съществени), но разкрива любопитна подробност около това как точно бунтовниците се сдобиват с плановете на Звездата на смъртта.

Преди да видите трейлъра обаче, искаме да отбележим, че само след няколко седмици, след като види ранна версия на филма, големият Джон Уилямс ще започне работа по „Междузвездни войни: Епизод VIII” на Райън Джонсън. Пред публиката на Tanglewood Music Center, където Уилямс е дирижирал 30 мин. от иконичната си музика от вселената на Star Wars, той за пореден път е споделил причината да приеме поканата на директорката на Lucasfilm Катлийн Кенеди и да се завърне за новия епизод – бил e „омагьосан” от изпълнението на Дейзи Ридли като Рей в „Силата се пробужда” и не иска „друг композитор да пише музиката за нейните сцени”. Ние също не искаме. Между другото, „Rey’s Theme” беше фантастична.

Ето го и новия трейлър на „Rogue One: История от Междузвездни войни”, който според нас е малко по-добър от предишния.

Rogue One: История от Междузвездни войни” е самостоятелен филм от вселената на Междузвездни войни и ще разкаже за приключенията на съвсем нови герои. Във време на конфликти, група от нетипични герои се отправят на мисия да откраднат плановете на Звездата на смъртта – най-мощното оръжие на Империята. Този ключов момент от историята на Междузвездни войни събира обикновени хора, които решават да извършат необикновени дела и по този начин да станат част от нещо по-велико.

Режисьор на „Rogue One: A Star Wars Story” е Гарет Едуардс, а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е 16 декември 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • pavel717
  2016-08-16 at 12:33

  малко на „великолепната седморка“ ми мяза…ама новата,
  „политически коректната“….

  Отговор

  • heinrich
   2016-08-16 at 20:19

   Хаххахаха, прав си…
   :)


  • UZUMAKI
   2016-08-16 at 20:35

   Мене също ме дразни това нелепо расово ветрило, а и след първия трейлър започнаха да свалят някак нивото. Дано все пак филмът е як, засега изглежда, че по-скоро ще е. :)


Коментирайте