Детстроук ще е основният злодей в самостоятелния филм за Батман на Бен Афлек?

от на 2016-08-30
 

Консенсусът между почитателите и дори най-големите критици на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” е, че Бен Афлек е отличен Батман и всички са доволни, че ще можем да го видим в образа още няколко пъти – в снимащия се в момента „Justice League“ (чийто трейлър може да видите тук) и най-вече в предстоящия нов солов филм за Батман „The Batman”, на който той ще бъде режисьор и сценарист и който е в центъра на настоящата ни новина.

Вчера вечерта наше време, чрез своя туитър акаунт, Афлек разпространи кратко тийзър-видео, представящо герой, който феновете мигновено разпознаха като един от популярните злодеи на DC вселената Детстроук (Deathstroke).

Първоначалните мнения бяха, че Детстроук ще има малка роля в „Justice League“ (знаем, че основния „baddy” там ще е Степънулф), но малко по-късно TheWrap разпространиха информацията, че той ще бъде главният злодей в „The Batman”. Заедно с това се появиха и слуховете, че Детстроук ще бъде изпълняван от Джо Манганело, който и друг път е флиртувал с комиксови роли и дори се спрягаше за Детшот в „Отряд самоубийци”.

За незапознатите, Детстроук е създаден през 1980-та от Марв Улфман и Джордж Перес и се появява за първи път в „The New Teen Titans”. Той е алтер-егото на Слейд Уилсън – наемник и убиец, майстор на бойни изкуства, притежаващ брилянтен ум. Благодарение на експериментален серум, Детстроук притежава и по-голяма скорост, издръжливост, рефлекси и способността да се лекува по-бързо от нормалното. Едни от основните му противници са Батман и Зелената стрела.

Детстроук вече е бил пресъздаван в телевизионните сериали „Lois & Clark”, „Smallville” и „Arrow” (той има появи и в множество анимационни филми и видео игри на DC), но досега не сме го виждали на голям екран и ще ни е любопитно да видим как точно ще се впише в „картинката”, подготвяна от Бен Афлек. Премиерната дата на „The Batman” все още не е известна.

Детстроук

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2016-08-30 at 09:54

  Супер, много добре. Бях се притеснил, че след бексторито в „Отряда“ на Дедшот, ще видим Уил Смит, срещу Бен Афлек, ама се размина.
  Ако му направят на Дедстроук костюма като в аркам игрите, ще е много яко.

  Отговор

 • 2016-08-30 at 10:18

  Ем, екстра. Лето май не е въодушевен да се върне като Жокера. Може би в следващи филми ще ги съберат с Дедшот.

  Отговор

 • Gogoto
  2016-08-30 at 13:00

  Разгеле, писна ми от сапунената опера между Батман и Жокера, а Детстроук във Arrow беше екстра и може би най-убедителния злодей през всичките сезони.

  Отговор

 • Чернев
  2016-08-30 at 13:54

  Deathstroke и в частност Manu Bennett бяха една от най-силните неща в първите няколко сезона на Arrow. Искрено се надява Slade да получи възможност да рита задници и на голям екран. В крайна сметка – DC имат и други злодеи, не само Lex „The Riddler“ Luger и The Joker.

  A ако няма да е Joe Manganiello, бих дал ролята на Stephen Lang. Особено ако решат да използват по-стара версия на Slade. (ПС – Знам, че той ще е зает в заснемането на още 99 продължения на Avatar, но човек може да си мечтае, нали?! :) )

  ПС – Четох, че въпросната сцена, която пусна вчера Афлек, се развива в самолета на The Justice League.

  Отговор

  • Riddick
   2016-08-30 at 14:24

   На мен ми се стори точно Ману Бенетовия Детстроук…….. дано във филма да е по-различен, костюма на този е като хокей/заварчик


  • heinrich
   2016-08-30 at 16:09

   Ридик
   Нещо като Кейси Джоунс…………… на DC Universe :)


  • Riddick
   2016-08-30 at 16:55

   ха, точно


 • radi
  2016-08-30 at 15:14

  Дринов е изпуснал да каже ,че може да използва 90% от мозъка си :)

  Отговор

  • Riddick
   2016-08-30 at 16:56

   Вместо да впрегне целият този интелект, за решаване на глобални проблеми, безработица, глад, полярни шапки, той преследва Батман……. шейм


 • Gogoto
  2016-08-30 at 16:58

  П.С. Между другото бях прочел коментар, че е възможно това да е клип от предстояща Arkham игра (не знам коя подред, не ме интересуват особено) и като гледам кофти качеството е наистина трудно да се прецени дали е CG кътсцена от конзолна игра или истинска сцена от филма. Така, че нека не приемаме за чиста монета тая залъгалка на този етап все пак 😀

  Отговор

  • radi
   2016-08-30 at 17:07

   Той беше Boss-a в последната Arkham игра.Не знам да правят нова :)


 • Пламен
  2016-08-30 at 17:49

  Едно дребно малко дяволче в мен иска това да е ВЕЛИКИЯ тролски отговор на чичо ви Бен за #sadAffleck подигравките.

  Отговор

Коментирайте