Дарт Вейдър ще се завърне скоро на голям екран
Дарт Вейдър ще се завърне скоро на голям екран

Първият трейлър към отлично изглеждащия до момента spin-off проект „Rogue One: История от Междузвездни войни” ни се стори изключително надъхващ и очакванията ни скочиха до небето. След това страстите леко се охладиха, след като стана ясно, че предстоят презаснемания на сериозен процент от съдържанието на филма. Сега обаче, в рамките на днешния Star Wars Celebration Europe, дойде ред да надзърнем към снимачната площадка с чисто ново, подробно и разкриващо огромна част от визията видео, което още по-точно представя какво предстои да гледаме в края на годината:

Продължаваме да сме върли оптимисти за „Rogue One: История от Междузвездни войни” – виждаме по-различен и наистина мрачен сюжет, който е много повече военен екшън, отколкото познатата ни космическа опера. Нямаме притеснения за проекта, въпреки тоновете глупости и спекулации, които се изписаха по негов адрес, така че гледаме с екзалтация календара и тропаме нетърпеливо с крак.

Като добавка към горното вижте и готиния нов постер – ексклузивно на български език:

Rogue One: История от Междузвездни войни

Режисьор на „Rogue One: История от Междузвездни войни” („Rogue One: A Star Wars Story”) е Гарет Едуардс („Годзила“), а в главните роли са Фелисити Джоунс, Диего Луна, Форест Уитакър, Бен Менделсон, Риз Ахмед, Мадс Микелсен, Дони Йен, Джан Уен и Алън Тудик.

Премиерата е насрочена за 16-ти декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 Comments

  1. Колкото и да не ми се искаше, явно тази абоминация, направена от някой, който тепърва прохожда във Фотошоп се води официален постер… :/ Иначе фийчърет-а беше смазващ, още по съм надъхан за филма от преди! Даже съм склонен да кажа, че ще е 2-3 пъти по-як от Форс Ауейкънс!

  2. „Силата се пробужда“ беше разочарование за мен. Надявам се, че тази част няма да я последва. В подкрепа на надеждата ми е факта, че са заснели наново по-голямата част от филма. В еп.7 си личеше, че липсва почерка на Лукас, съответно отдалечаване от магията на всичко (история, костюми, декори). Дано се постараят и да предизвикат фурор с Rogue One.

  3. Да гледам видео зад кадър ,е все едно да видя фокусник как прави фокуса си.Губи ми се магията 🙂 Трейлър 2 няма ли да има скоро

  4. Слава на Бог че в седми епизод липсваше почерка на Лукчо, той съсипа първите(1,2,3) епизоди. Първата сага и сега е яка, но Лукасовите Епизод 1,2,3 са отвратително изглеждащи, ако си ги пуснете сега.

    1. третият горе-долу има визия, но е нормално, той е най-скорошен! Първия изглежда покъртително зле! 😀 Иначе, основното пък, което ми хареса на мен във Форс-а, е точно че имаше това умилително Стар Уорс усещане! Само заради това му прощавам доста от негативите и оувърол съм с позитивно мнение за него! Нямам търпение за 8-ми епизод, защото съм голям фен на Райън Джонсън и факта, че вече няма какво да играят на сигурно и всичко ще си е ново, новиничко!

    2. Кое (което не е Джар Джар) в епизод 1 е покъртително зле изглеждащо?

    3. ъъъм… ефектите, оувърол, особено когато има CGI герой, с реален такъв!

    4. Джар-Джар е перфектен от към ефекти! Критики към него от страна на ефектите са напълно неоснователни! не знам защо се сетих за едни индивиди, които твърдяха, че се в сцената с тигрите в „Галдиатор“ се виждали пиксели – толкова лоши били ефектите. Трррррт! Единственият ми проблем Джар-Джар е дизайнерски – липсата на глезени ме съсипва!

  5. {…повече военен екшън, отколкото познатата ни космическа опера.}

    Ужас – „Спасяването на редник Скайуокър“.

    1. Както Блейд юс ту сей:
      „Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill“

  6. Гледам и виждам военния филм, за който говореха в началото. Вярвам, че ще се получат нещата!

  7. RIP за трупърите от картинката – най-неправдоподобната военна сила в киноисторията. 🙂 🙂

  8. Изтекъл е трейлъра, с отвратително качество, ама се въздържах. Явно тия дни ще има изненада

    1. Никъде не го намерих. Свалили са го мълниеносно….

    2. Ще го гледам само с отлично качество, хич не съм фен на тия скрийнър шитс…