Чарли Хънам краси първия постер на „Крал Артур” на Гай Ричи

от на 2016-07-23
 

Вече се натрупаха доста разочарования с адрес „King Arthur: Legend Of The Sword” и неговия Гай Ричи – пардон, беше обратното – просто не ни се иска да повярваме, че човекът, отговорен за „Мъжът от U.N.C.L.E.”  (просто като най-нов пример и, разбира се – не само!), е решил да се провали тотално с историята за Крал Артур. Не можем да си обясним по друг начин маркетинговото решение на Warner Bros. Pictures да изпратят на прословутия и обичан от всички гийкове Comic-Con постер с Чарли Хънам, който се е подпрял на любимия си Екскалибур и прилича на манекен на Долче и Габана, Пако Рабан или на някой друг произволен дизайнер…

„King Arthur: Legend Of The Sword”

Странно ни е също как след първите визии  и подобно фръц-продължение в постера, самият Чарли ще има очи да се появи днес в Зала Н пред най-голямата фенска сбирка в света. Ще припомним как се „оправдава” Гай Ричи за неочаквания си, провокативен подход към сагата:

В продължение на години се е наложило клишето крал Артур да се изобразява като благ и мил владетел. С тези две черти на характера може да се обрисува любовник, но за съжаление не са интересни за гледане. Люк Скайуокър винаги ще си остане най-неинтересният герой в „Star Wars”, защото той е „доброто момче”. А те обикновено са скучни.

Чарли Хънам добавя:

Артур е ръбат и чепат, но всъщност е боец, който оцелява. Той е пълен с енергия; той е улично хлапе. Определено е много по-корав от образа, който хората са свикнали да си представят. В случая – имаме си работа с класически персонаж от филм на Гай Ричи!

Както и да го извъртат, в така поставената плоскост не виждаме потенциал за разгръщане на историята в две трилогии – и то не защото няма материал за това, а защото този творчески подход, съдейки до момента от визуалните материали, няма да донесе очакваните боксофис приходи, което ще спъне и до голяма степен обезсмисли продължаването на планираната нова сага. Добре е мистър Ричи да не забравя, че каквито и артистични амбиции да има, те трябва да се подсигурят с бюджет. А липсва ли публика – ще си остане само с манекенските снимки на Чарли-то и първата част, която се очаква да излезе на екран на 17 февруари 2017.

Освен Чарли Хънам в ролята на Артур, в „King Arthur: Legend Of The Sword” участват още Джъд Лоу (Вортигерн), Астрид Берже-Фрисби (Гуиневир), Ерик Бана (Утер Пендрагон), Джимон Хонсу (като ръководителя на съпротивата Бедивер) и прекрасният Ейдън Гилън. Сценарист е Джоби Харълд, който е и продуцент, заедно с Акива Голдсман, Тори Тънъл и самия Ричи. От страна на Warner Bros. Pictures и Village Roadshow за продукцията отговарят Кейт Адамс и Ния Куикендал.

За момента чакаме да се появи трейлър, за да решим окончателно дали е дошло време да отписваме Ричи и Хънам, или снимките са дело на зли духове, пуснати в мрежата като подло-подвеждащ маркетингов ход на разпространителите…

Чарли Хънам се радва на поредната си успешна модна сесия?

Чарли Хънам се радва на поредната си успешна модна сесия?

коментари
 
Отговорете »

 
 • Илиян Нунев
  2016-07-23 at 13:30

  Мисля,че прекалено голямо внимание обръщате на постери,на трейлъри,на снимки и на какво ли още не.Така беше и с новия Стар Трек,постерите му не били вдъхновяващи,трейлърите му не били надъхващи и какви ли още не издребняваници и глупости,а в край на сметка филма се указа хубав.Мисля,че така ще е и с Крал Артур,след което едва ли някой от вас ще си спомня,че Чарли Ханъм е приличал на манекен на първия постер.

  Отговор

 • Кристиян
  2016-07-23 at 16:09

  Имам пълно доверие на Гай Ричи, но тоя постер верно е потресаващ… какъв е тоя шрифт, по дяволите 😀

  Отговор

 • Елена
  2017-04-22 at 19:07

  Постера повече ми прилича на ,,Игра на тронове,,

  Отговор

 • Milbo
  2017-04-23 at 18:14

  Съвсем на място се обръща таман неоходимото внимание на въпросния постер и другите индикации относно същинските намерения на начинанието, тъй като от тях се вижда колко фул оф ШИТ е Гай Ричи. Нито Г. Ч. нито Ч.Х имат каквато и да е идея какъв е бил Артур. Като типични полуинтелЕгентни кинаджии те обаче ни информират, че ‘ного добре знаят ‘къв е бил Артур (щот нали сигурно са правили рисърч разбираш ли) – и той (виж ти) се оказва ебати готиния ‘стрийт кид’ симпатяга, ахам точно като ‘сички други симпатяги от така ехеее симпатичните филми на така симпатичния Гай Ричи. Да отиде човек и да се накефи ‘но хубаво – да гледа все същия монтаж как ‘сички тия симпатяги как правят симпатични неща по един много куул начин…какво по-яко от това ???

  Гай Ричи is a sellout и съм го отписал от преди много години – той има един единствен филм, където ‘сички бяха наистина куул по свеж начин…Всичко произведео от него след това е ШИТ …Г’син Дринов може да си спомни един кратък ексчейндж по повод Шерлок Холмс, на който Г.Ч. без да му мигне окото ще направи и 3-та и 4-та и 5-та серия, because he does not give a fuck стига да има зАспи и от едната страна (които дават пари) и от другата (които гледат произведените ТЪПОТИИ).

  This short story above calls them out for all their bullshit, to the credit of both Svetly and Operationkino.

  I have an idea for the next really ‘cool’ project for G.R…. It would be great if he makes a trilogy of how Louis CK takes a dump…Now that would be a really top notch and cool British thing – the best American comic taking a dump ….

  Отговор

Коментирайте