Пореден трейлър и плакати на впечатляващия „Kubo and the Two Strings”

от на 2016-07-07
 

В началото на май видяхме трейлър на „Kubo and the Two Strings”, за който мислехме че ще е последен, но ето, че сме грешали. И като се замислим, не е много логично последната реклама на филма да е цели четири месеца преди премиерата – някой филми по това време (а дори и по-късно) получават първата. Но както и да е, важното е, че вчера Focus Features разпространиха нов, четвърти поред трейлър на най-новата фантастична „stop-motion” приказка на студио Laika („Коралайн”, „ПараНорман” и „Кутийковците”), която ни отвежда в изпълнения с мистика и чудеса свят на древна Япония.

Припомняме, че в центъра на историята е младият Кубо, който, въоръжен със своя магичен шамисен, се отправя на опасно пътешествие, за да спаси семейството си и света от зъл дух, който той самият призовава по невнимание. Вижте новия трейлър.

Това определено не е най-любимата ни реклама от тези, които видяхме до момента, но въпреки това изглежда впечатляващо и илюстрира невероятната работа, която са свършили от Laika. Малко сме нещастни, че трябва да почакаме чак до края на годината, за да гледаме „Kubo and the Two Strings” на голям екран – родната му премиера е чак на 9 декември.

В добавка към трейлъра получаваме и два нови плаката.

kubo_and_the_two_strings_ver12_xlg плакат

В тази епична фентъзи приказка, добродушният Кубо (Арт Паркинсън) води скромен живот, грижейки се за майка си и разказвайки приказки на хората от родното му крайбрежно селце накрай света. Но кроткото му съществуване е нарушено, когато по невнимание призовава дух от миналото, който се спуска от небесата, за да подхване отново вековна вендета. Принуден да бяга, Кубо обединява сили с Маймуна (Чарлийз Терън) и Бръмбар (Матю Маконъхи) и се отправя на вълнуващо пътешествие да спаси света и да разкрие мистерията около неговия загинал баща – най-великия самурай, когото светът някога е познавал. С помощта на магическия си музикален инструмент шамисен, Кубо трябва да се бори с богове и чудовища, сред които Лунния крал (Рейф Файнс) и злите близначки Сестрите (Руни Мара), за да отключи тайните на своето наследство, да се събере със семейството си и да реализира съдбата си да бъде герой.

Като режисьор на „Kubo and the Two Strings” дебютира президентът на Laika Травис Найт, който е работил като аниматор във всичките филми на студиото до момента. Ролите озвучават Арт Паркинсън, Чарлийз Терън, Рейф Файнс, Матю Маконъхи, Руни Мара, Джордж Такей, Кари-Хироюки Тагава, Бренда Вакаро и други.

Българската премиера е 9 декември 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2016-07-07 at 10:52

  Наистина не е най-добрата реклама до момента и все пак това ми е сред най-чаканите неща тая година.

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-07-07 at 11:47

  Бая чакане е до декември, но пък е добре, че поне има насрочена премиера за България. Проблемът е, че ако го дублират, както винаги правят у нас, ще е тотално порно.

  Отговор

Коментирайте