Кадър от „Justice League Dark“
Кадър от „Justice League Dark“

Засега се разминахме с пълнометражния филмJustice League Dark“ на Гийермо дел Торо, но май наистина сме на път скоро да видим негова анимационна версия. Малко след премиерата на дългоочакваната адаптация по „Batman: The Killing Joke“ и дни преди по кината да тръгне екипният екшънSuicide Squad“, имаме възможност да подгреем за още един предстоящ проект от вселената на любимите ни DC Comics, за който трудно сдържаме каквото и да е търпение. Вижте за какво става дума:

Супер, оптимисти сме. Адаптацията по „Justice League Dark“ явно ще следва близко първоизточника, представяйки ни поредната по-мрачна, по-зловеща и по-антигеройска свита от хора и създания, надарени със супер сили, които се борят със свръхестественото и окултното. Появата на фенските фаворити Джон Константин и Бостън Бранд допълва основанията за големите очаквания, но се зарадвахме, че дори знаменитости като Батман и Супермен ще имат роля в историята, макар и по-малка. Още по-хубавото в целия пейзаж е, че наскоро беше обявено, че е започнала работа по още две подобни анимации („Teen Titans: The Judas Contract“ и „Batman & Harley Quinn“), а по Cartoon Network след няколко месеца би трябвало да дебютира поредицата „Justice League Action“, така че близкото бъдеще обещава да е интересно за почитателите на този тип екранни приключения.

Сцена от комикса „The Swamp Thing“, написан от Лен Уайн и нарисуван от Бърни Райтсън
Сцена от комикса „The Swamp Thing“, написан от Лен Уайн и нарисуван от Бърни Райтсън

Междувременно онлайн се появиха нелоши, но не и кой знае колко впечатляващи тестови кадри c персонажа Swamp Thing, като се твъpди, че видеото е режисирано от корееца Джоузеф Кан (имате всички основания да го презирате заради бозата „Ускорение“) c цел да впечатли продуцентите на обмисляния доскоро, нереализиран и споменат по-горе игрален „Justice League Dark“:

Режисьор на „Justice League Dark“ е Джей Олива („Justice League: The Flashpoint Paradox“), а сред актьорите, които озвучават ролите, са Мат Райън, Камила Лъдингтън, Никълъс Туртуро, Джейсън О‘Мара и Рей Чейс. Премиерата на видео пазара се чака до края на годината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Последната анимация на DC, на която ще дам шанс след кошмарния „The Killing Joke“.

    1. Давай шанс на всички и не се бой 🙂 Винаги има по нещо добро

    2. Поредната анимация на DC, която ще изгледам с кеф 🙂

    3. В „Отряд самоубийци“ викат, че има нов герой ,ама не исках да видя кой е да е по-интересно 🙂

    4. Принципно не съм кой знае какъв фен на попрехваления „Killing Joke“, но обективно филмчето си беше наистина доста слабо и много далеч от стандарта на Batman: Year One или The Flashpoint Paradox, че даже и JL: Gods and Monsters. JL: Dark от своя страна си иглежда като стандартен New 52 филм, не знам кой поред се пада (май пети ?!?!?!) и от това, което виждам ще е доста приемлив като останалите от поредицата.

    5. Oще не съм гледал „The Killing Joke“, за който чета предимно противоречиви отзиви. За сметка на това успях през последната година да изгледам неща като „Batman Vs. Robin“, „Under The Red Hood“ и „Flashpoint“, които са супер. На този етап „Justice League Dark“ ми се струва доста найс.

  2. О, да! Мат Раян пак ще бъде Джон Константин, макар и само глас 🙂