Нов финален трейлър на „Стар Трек: Отвъд” и подробности за „Star Trek 4”

от на 2016-07-21
 

first-star-trek-beyond-images-tease-new-friends-and-new-foes-spoilers-star-trek-3-g-752249

Вчера гледахме „Стар Трек: Отвъд” (очаквайте ревюто ни съвсем скоро) и решихме да спретнем един последен новинарски ъпдейт, преди да тръгне по екраните.

И друг път сме коментирали, че когато става дума за реклами на филми, понятието „финален трейлър” е нещо много относително. Ето – за втори път ни се налага да го ползваме по отношение на „Стар Трек: Отвъд”. Изкушаваме се да кажем, че вече наистина е последен, но няма да го направим. Всъщност на кого му пука дали е последен? Важното в случая е, че попада сред по-добрите реклами на филма, които сме виждали до момента. Преди да ѝ хвърлите едно око обаче, трябва да добавим още няколко неща.

Преди няколко дни продуцентът на новите филми Джей Джей Ейбрамс отговаряше на въпроси за бъдещето на поредицата – спомена, че вече работят по „Star Trek 4” и във филма отново ще видим Крис Хемсуърт като бащата на Джеймс Т. Кърк. По-късно тази информация беше потвърдена официално от Paramount, които разпространиха и следния „лонглайн”:

В следващата част от епичното космическото приключение, пътят на капитан Кърк (Крис Пайн) ще се пресече с този на мъжа, когото нямаше шанс да се срещне, но чието наследство го преследва от деня на раждането му – неговия баща.

Крис Хемсуърт като Джордж Кърк в кадър от „Стар Трек“ (2009)

Дори и тези, които не са сред най-големи фенове на поредицата, сигурно си спомнят, че Джордж Кърк (Хемсуърт) умира в началото на „Стар Трек” (2009), което навежда на мисълта, че вероятно ще станем свидетели на пътуване на времето – нещо, което отдавна е част от вселената на „Star Trek”. Всъщност това е основен момент в четвъртия от старите филми – „Star Trek IV: The Voyage Home”, който е един от най-любимите ни. Засега няма да спекулираме какво-що, а ще се ослушваме за допълнителни подробности.

Другата новина отново е свързана с бъдещите филми – в памет на наскоро починалия Антон Йелчин, героят на Павел Чехов няма да бъде „рикастван”. Предполагаме, че той ще бъде отписан по-начин, подобен на възрастния Спок в „Стар Трек: Отвъд” – като нищо Чехов ще бъде заменен от един от новите герои, които се появяват във филма (няма да го назоваваме, за да не спойлваме).

А сега ето новите реклами на „Стар Трек: Отвъд”. Те включват споменатия по-горе последен трейлър, промо на филма, свързано с възможността да бъде видян по впечатляващ начин на три екрана едновременно, кратко видео зад кулисите, посветено на злодея Крол, и няколко постера.

Трейлър

Barco Escape трейлър

Зад кулисите

star_trek_beyond_ver14_xlg star_trek_beyond_ver15_xlg star_trek_beyond_ver12_xlg

Режисьор на „Стар Трек: Отвъд” („Star Trek Beyond”) е Джъстин Лин, а сценарият е дело на Саймън Пег и Дъг Джънг. Дж. Дж. Ейбрамс е продуцент наравно с Роберто Орси и Брайън Бърк. В ролите се завръщат Крис Пайн, Закари Куинто, Зоуи Салдана, Карл Ърбан, Саймън Пег, Антон Йелчин и Джон Чо, а към тях се присъединяват Идрис Елба, София Бутела, Шохре Агдашлу и други.

Премиерата е 22 юли 2016.

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2016-07-21 at 10:51

  Постерите обаче са готини….

  Отговор

 • UZUMAKI
  2016-07-21 at 11:25

  Oтзивите са супер, та май ще се окаже изненадващо як филм :)

  Отговор

  • Gogoto
   2016-07-21 at 17:03

   Напълно нормално си е, напук на мрънканията на die-hard трекитата Ейбрамсовеите Трекове са най-касовите филми по темата като заедно с това са доста добре приети и от критиката, и от general публиката. Въпреки, че имах сериозни съмнения за Beyond най-вече заради кретенския PR отдел на Парамаунт, явно те ще бъдат оправдани и ще видим Трек филм на обичайното високо ниво.


  • Gogoto
   2016-07-21 at 17:33

   не* ще бъдат оправдани де


  • UZUMAKI
   2016-07-21 at 17:37

   Предните два са чудесни, просто този наистина имаше ужасен маркетинг и не вдъхваше надежда на ниво трейлъри. Радвам се, че всъщност е як. :)


  • radi
   2016-07-21 at 21:38

   По-добре лош маркетинг и добър филм :) ,по често става обратното


  • UZUMAKI
   2016-07-21 at 22:15

   Най-добре е всичко да работи според предвиденото.


  • radi
   2016-07-21 at 22:45

   Avatar имаше най-добрия маркетинг


  • UZUMAKI
   2016-07-21 at 23:00

   Не бих казал. Дебютният му уикенд е доста скромен, за да е имал „най-добрия маркетинг“. Успехът на филма дойде най-вече от положителния word-of-mouth. За сметка на това „Силата се пробужда“ и „Джурасик свят“ имаха жестоки и адски успешни кампании.


 • селянин
  2016-07-21 at 23:53

  Мисля ,че тази вселена заслужава един епизод на IK.Филмите и сериалите са със сериозен принос в жанра.

  Отговор

  • heinrich
   2016-07-22 at 07:11

   ик?


  • селянин
   2016-07-22 at 07:21

   Inglourious Kunts-IK


  • UZUMAKI
   2016-07-22 at 10:15

   Може като излезе сериалът да направим. Драмата е, че франчайзът е огромен и обхваща адски много неща, не знам как в един епизод може да се спретне конструктивна дискусия по темата. Май най-добре е да се раздели на сериали и кино.


Коментирайте